Profile cover photo
Profile photo
siti amilia yaman
204 followers
204 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Homestay Taman Bukit Dahlia, Pasir Gudang. Disewakan Secara Harian, Mingguan Dan Bulanan
Assalammualaikum.  Homestay  kami terletak di  Bandar Pasir Gudang  iaitu di Taman Bukit Dahlia. Berada di lokasi strategik, Taman Bukit Dahlia mudah di akses dari Highway Pasir Gudang, Lebuhraya Persisir atau dari Jalan Masai Lama Homestay kami menyediakan...Hubungi 0197741154- Amilia

Post has attachment
Masalah Resdung / Sinus : 5 Langkah DIY Buat Hidung anda lebih selesa dan bersih
Assalammualaikum korangggg….Sihat ke…ke tgk
duk lap2 hingus sampai merah2 hidung….sy rs yg 2 nd tu, tu yg baca
entri ni kannn…hahahah… Ok, bab gelakkan tu gurau2 je eh….jgn marah.
Hari ni saya nak kongsikan 5 Langkah DIY ( Do it Yourself ) untuk membantu an...

Post has attachment
Pedofilia, lagi Dan lagi... Lindungi Anak2 Kita
Assalammualaikum korangggg.... Akhirnye.... dapat juga mengupload entri bertulis di bulan Ramadhan ni...kikikiki...Kekonon bizi la sesangatttt.....macam2 hal yang jadi.... Lagi cerita pasal Pedofilia... Sini Korang follow tak cite pasal retis Harith Iskanda...

Post has attachment
Cuti Tanpa Gaji Menjaga Anak ,Penambahbaikkan berdasarkan Pekeliling Baru Januari 2015
Eksaited ni nak tulis.....Assalammualaikum semua....heheheh.... Apa khabar? over kan...sebenarnya baru tau ni...Dah ade penambahbaikkan untuk cuti tanpa gaji menjaga anak ni. dah tak payah amik bersambung dengan cuti bersalin pon boleh....Alhamdulillahkan.....

Post has attachment
Paedofilia, Ya Allah Lindungilah Anak2 kami
Assalammualaikum korangggg...menyapu sawang2 di rumah kecil ini...fuhhh....hehehe...byk sgt sebenarnye nk di jadikan entri, so tulis tjuk dlu, agar tak terlupa. Ok harini nak cerita pasal Pendofilia. Rasanya ramai yang dah tau kan. Tp untuk refresh blik Pen...

Post has attachment
" Separuh Sihat" Mungkinkah Petanda anda bakal dilawati Penyakit Kronik
hai semua....assalammualaikum....sihat ke? Ada ke yang "separuh sihat" hari ni? Tubuh kita, kita je yang tahu ckeadaannya kan...so klau korang rasa something yang macam xkene, better check awal2 k... Mencegah itu kan lebih baik dari mengubati.

Post has attachment
7 Tips Tidak Stress Dan Tension Semasa Peperiksaan
Assalammualaikum semua. Alhamdulillah, kembali bersiaran. sibuk kekononnya sebab Amirah exam mid year last week. Anak yang priksa, mak pon terbabit sama...hahahah....gitu kan....Alhamdulillah, selesai dah periksa sekolah kebangsaan, tp nti 19hb ade lg peper...

Post has attachment
Anak anda Asthma, Lelah ? Batuk Berpanjangan, Berkahak? Pengguna tegar inhaler ? Nebulizer? Mari bantu mereka mengatasinya
Assalammualaikum semua. Alhamdulillah, harini saya nak berkongsi kegembiraan seorang ibu yang berusaha membantu anak beliau, Balqis yang apabila batuk menyerang, sampai terpaksa ambil nebulizer. Kesian kan. Walaupun saya belum pernah mengalami situasi seper...

Post has attachment
GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA
Saya join. Jom meriahkan lagi GA ini sahabat2.

Post has attachment
Antioksidan Membantu Mengurangkan Risiko Kanser
Assalammualaikum. Hai semua...Haritu saya berkongsi tentang 8 jenis kanser wanita kan. Hari ni saya nak berkongsi info tentang makanan yang tinggi antioksidan mampu mengurangkan risiko diserang kanser. Apa itu Antioksidan ? Antioksida  adalah bahan yang men...
Wait while more posts are being loaded