Julski broj "Sveta kompjutera" treba da se nađe u prodaji od nedelje, 1. jula.

Samsung Galaxy S III: Sezonski pobednik
Galaxy S III unapred je proglašen najvećim tehnološkim događajem vasione ove godine, ubicom svih iPhoneovih ubica. Naručen je u zilion primeraka i pre nego što je projektovan, dok su mobilni operateri pretrpeli teške gubitke u ratu oko toga ko će ga prvi ponuditi tržištu. Da li je vredan tolikog hajpa?

Intel Core i5 3450 vs. AMD FX 8120: Večiti derbi
„Plavi” i „zeleni” ne vole se skoro kao zvezdaši i partizanovci. Za ovaj derbi suočili smo procesore AMD FX 8120 i Intel Core i5 3450, koji u paketu sa jeftinim pločama koštaju gotovo identično.

GeForce GTX 670: Bolji uprkos manama
Ako se niste zaleteli da kupite GTX 680, što znači da niste poslušali naš savet pre dva broja – pametno ste postupili! Sada ste u prilici da kupovinom GTX 670 za manje novca dobijete iste performanse. 

Kako se prave procesori
Uz pomoć dobro prezentovanih materijala iz produkcionih kapaciteta američkog Intela, predstavljamo vam proizvodni proces najnovijeg procesora iz serije Ivy Bridge.

Srpski superračunar: Najbolji na Balkanu
U toku sledećih nekoliko meseci superračunar Paradox, koji se nalazi u prostorijama beogradskog Instituta za fiziku, doživeće treće veliko unapređenje, što će ga učiniti najmoćnijim superkompjuterom u jugoistočnoj Evropi. Tim povodom posetili smo Institut i sa prof. dr Aleksandrom Bogojevićem popričali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti superračunara u Srbiji.

Igra meseca: Max Payne 3
Max Payne 3 se može preći za dva popodneva, od čega sigurno trećina vremena ode na sinematike.[...]Igra radi odlično na iole jačim konfiguracijama, tako da neće biti potrebe da potrošite sate igrajući se podešavanjima ili eksperimentišući najnovijim drajverima radi izvlačenja nekoliko frejmova više.
Photo
Shared publiclyView activity