Profile cover photo
Profile photo
Fibank - First Investment Bank Albania
7 followers -
Fibank - Cilesia vjen e para!
Fibank - Cilesia vjen e para!

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Oferta më e mirë që keni parë! Zero komision vjetor, apliko me kartë id, dhe zero stres për jetë! Apliko këtu: http://buff.ly/2qvaspa
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Përjeton çastin me kartën Fibank!

Sot jemi në TEG duke promovuar kartën Fibank dhe duke dhënë informacion mbi ofertën e vitit.
Photo

Post has attachment
Kjo është mundësia juaj, Kapeni çastin me Kartën Fibank!
* Apliko vetëm me kartën ID ! - Apliko tani online merr kartën në 3 ditë!
http://j.mp/kartaFibank
* Limit i paraprovuar 50'000 Lek dhe kur e përdor shlyen me këste nga 2'500 Lek
* Zero Komision për vitin e parë, Zero interes edhe nëse shlyen me këste për gjithe vitin.
* Rezervoni pushimet ne Turqi, Itali, etj dhe përfitoni ulje nga 4% ~ 8% kur përdorni kartën në partneritetin e Fibank & Booking.com
(Shikoni hotelet në: http://travel.fibank.al )
* Karta mundësohet në monedhat:
-në $ per blerje në Ebay.com , Aliexpress.com , Amerike etj
-në Eur për blerje ne Europe dhe monedhen Euro
-në Lek që ju të shpenzoni dhe paguani me këste në çdo dyqan ose qendër tregtare në Shqipëri
* Zero Komision për çdo blerje në dyqan dhe Zero Komision për çdo blerje online!
Photo

Post has attachment
#Love Lives in the Details: 21-Point Thank You Letter to My Dad by @iconicontent #quote #gratitude
Wait while more posts are being loaded