Profile cover photo
Profile photo
Nisa Mohamed Sultan
65 followers
65 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
KEMBALI BERSIARAN
Rasa macam dah berzaman tak update blog ni. Kekangan masa adalah segalanya. Jika ada sesiapa yang berminat untuk order Jus Delima Gulsan, Gogen, Jamu Ratu Dara ataupun syampu jangan segan-segan untuk hubungi Nisa ok.
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Syampu Kelemumur
Salam semua. Dah lama rasanya aku tak menulis blog ni. Tak tahu kenapa mood asyik tak ada. Mungkin sebab laptop aku yang mengalami  masalah. Nasib baik dah ok dan Alhamdulillah aku dapat upate blog. Arini aku nak share testimoni kawan aku yang mengalami mas...
Add a comment...

Post has attachment
JUS DELIMA GULSAN
As-salam rasanya macam dah lama tak buat entry pasal Jus Delima ni.  Pengalaman aku sendiri dengan Jus Delima Gulsan adalah antara suplemen terbaik yang pernah aku rasa berbanding dengan jus delima yang lain. Aku rasa banyak orang dah tahu kelebihan jus del...
Add a comment...

Post has attachment
PREMIUM COLLAGEN POWDER
Rasa macam dah lama tak update pasal Collagen Powder ni. Aku dah gunakan Gogen Premium Collagen Powder ni dah lama. Sebabnya aku telah mendapat hasil yang memuaskan dan harganya pun sangat ok jika dibandingkan dengan produk-produk yang lain. Gogen ini adala...
Add a comment...

Post has attachment
BUAH ZURIAT YANG MURAH
As-salam kepada semua yang sudi membaca blog aku yang tak seberapa ini. Dah lama hilangkan diri sebab lappy yang meragam tak tentu pasal. Arini aku nak cerita pasal Buah Zuriat. Kalau korang nak tahu buah zuriat ini dikatakan boleh merawat masalah kesuburan...
Add a comment...

Post has attachment
JAMU RATU DARA TELAH DIRESTOK
Salam semua. Arini aku nak bagitau yang stok Jamu Ratu Dara telah di restok selama berbulan-bulan. Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba boleh hubungi Nisa 012 - 258 6320, emel / sms / wats app pun boleh. Kalau ada yang hendak mengetahui khasiat Jamu R...
Add a comment...

Post has attachment
PETUA MERAWAT MIGRAIN - CARA YANG SANGAT MUDAH
Salam semua. Cepat sangat masa berlalu. Rupa-rupanya dah hampir 3 bulan aku dah menganggur kat rumah. Susahnya nak cari keja sekarang ni. Harap-harap kejayaan mengiringi aku di awal tahun nanti. Insya allah. Hari ini aku nak share petua merawat migrain. Seb...
Add a comment...

Post has attachment
BETUL KE BIJI APRIKOT BOLEH MERAWAT KANSER?????
Arini aku nak share testimoni benar tentang pesakit kanser dengan biji aprikot ataupun aprikot seed. Kalau korang nak tahu aprikot ni memang banyak khasiatnya terutama merawat kanser.  Testimoni ini diceritakan oleh seorang adik kepada pesakit kanser kat ak...
Add a comment...

Post has attachment
MERAWAT KELEMUMUR DENGAN SHAMPOO AD
Kalau korang tercari-cari shampoo untuk merawat kelemumur, aku memang rekomen shampoo ni sebab aku dah pun gunakan untuk anak aku. Aku aku yang no. 3 ni macam ada masalah dengan kulit sikit.Dah banyak shampoo aku try, semua tak berhasil termasuk shampoo Cle...
Add a comment...

Post has attachment
APA RASA BIJI APRIKOT ?
Salam semua. Rindu dengan blog kesayangan aku yang dah lama tak update. Korang pernah rasa biji aprikot. Biji aprikot ni memang bagus amalkan untuk merawat kanser. Banyak kajian telah dijalankan di luar negara.  Biji aprikot ni ada 2 jenis. Ada yang pahit d...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded