Profile cover photo
Profile photo
Nurie Rusman
58 followers
58 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips hamil : Cerita Tentang Kesuburan
Tips hamil : Cerita Tentang Kesuburan
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips hamil : Cerita Tentang Kesuburan
Setelah suatu rumahtangga terbina, pastinya kehadiran cahaya mata sebagai penyeri adalah sangat dinantikan. Namun begitu, tak semua pasangan diberi nikmat kehadiran sikecil secepat pasangan lain. Masih di dalam fasa ujian barangkali? Namun, tak salah andain...
Tips hamil : Cerita Tentang Kesuburan
Tips hamil : Cerita Tentang Kesuburan
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hikayat Cinta SiPematah Hati
Hikayat Cinta SiPematah Hati
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hikayat Cinta SiPematah Hati
Drama sangat! Anyway, entry saya hari nie bukan la nak cerita tentang drama Hikayat Cinta SiPematah Hati tu. ✌ Macam yang semua tahu, hidup kita nie dikelilingi oleh orang-orang yang kita cinta dan juga orang-orang yang cintakan kita. Cinta dan kehidupan tu...
Hikayat Cinta SiPematah Hati
Hikayat Cinta SiPematah Hati
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
7 Perkara Yang Wajib Kita Tahu Sebelum Bersenam
Asyik update pasal vitamin je pun bosan jugak kan?  So meh la kita tengok dan ambil tahu perkara-perkara wajib yang kita kena tahu sebelum buat sesuatu senaman. Let's check it out! 7 perkara wajib yang kita kena tahu dan buat sebelum bersenam? 1.  Lakukan a...
Add a comment...

Post has attachment
Vivix Untuk Merawat Endometriosis
Vivix Untuk Merawat Endometriosis
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Vivix Untuk Merawat Endometriosis
Endometriosis Apa la bendanya tu ye? Jom tengok fakta tentang endometriosis. 1. Endometriosis berlaku apabila tisu yang membentuk lapisan rahim hadir pada organ-organ lain didalam badan. 2. Biasanya ia ditemui di bahagian bawah abdomen atau pelvis. Ia juga ...
Vivix Untuk Merawat Endometriosis
Vivix Untuk Merawat Endometriosis
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ada yang cakna. Tapi ramai juga yang tak tahu apa-apa.
Masalah fibroid nie kadang-kadang ada yang hadir tanpa simptom apa-apa.
Hari nie saya nak share tentang masalah kesuburan wanita khususnya Fibroid.

Antara masalah kesuburan wanita adalah seperti :
Masalah pada sistem reproduktif seperti cyst dan fibroid.
Masalah kitaran haid yang tidak teratur
Masalah telur yang tidak matang
Usia yang meningkat dan menyebabkan kesan kepada kualiti teluryang dihasilkan.
Vivix Untuk Masalah Fibroid
Vivix Untuk Masalah Fibroid
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Vivix Untuk Masalah Fibroid
Ada yang cakna. Tapi ramai juga yang tak tahu apa-apa. Masalah fibroid nie kadang-kadang ada yang hadir tanpa simptom apa-apa. Hari nie saya nak share tentang masalah kesuburan wanita khususnya Fibroid. Antara masalah kesuburan wanita adalah seperti : Masal...
Vivix Untuk Masalah Fibroid
Vivix Untuk Masalah Fibroid
mamadhia-vitashop.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded