Profile cover photo
Profile photo
Siti Rohaida Yusof
3,900 followers -
Hanya wanita biasa yang meluahkan luahan rasa di blognya.
Hanya wanita biasa yang meluahkan luahan rasa di blognya.

3,900 followers
About
Posts

Post has attachment
BROKEN LINK DI DALAM BLOG DAN CARA MENGATASINYA
Assalamualaikum Hai korang☺☺Fuh..lap peluh bila nak buat ni.Pernah tak korang check broken link yang ada di dalam blog korang..Berapa agaknya broken link yang terdapat di dalam blog korang..Baik korang check tau..mesti berduyun-duyun broken link yang timbul...
Add a comment...

Post has attachment
Perginya dia untuk selamanya
Assalamualaikum Hai korang..Kalau korang ada termasuk di dalam friendlist aku di facebook,sudah pastinya korang tahu kan,adik sepupu aku telah kembali ke rahmatullah pada 12.12.2017 pada jam 8.30 malam. Dek Nor telah dimasukkan hospital pada hari Ahad dan d...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH
Assalamualaikum Jom korang join giveaway dari Dilah ni.Actually anniversary kita tahun ni dah lepas.So untuk tahun depan,dah masuk ke 7 tahun usia perkahwinan kami iaitu pada 12.02.18.Kami diijabkabulkan pada 12.02.2011. So sesiapa yang nak join klik je ban...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Rewang 2018 | Pameran perkahwinan Buat Bakal Rajasehari
Assalamualaikum Jom Rewang 2018 | Pameran perkahwinan Buat Bakal Rajasehari | Hadoii..Syoknyalah bila cerita pasal kahwin ni.Kalau bab keluar duit tu memang tak seronoklah kan.Kalau nak Kahwin dengan suasana yang GAH,of courselah kena keluarkan modal yang G...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Family Time di Meow-Velous Park,Eco Tropics Kota Masai Johor
Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila kehadiran cuti sekolah ni,makanya banyaklah kenduri kendara yang perlu dihadiri kan.So Sabtu lalu,kami memenuhi jemputan kahwin yang diadakan di Dewan PIS Pasir Gudang . So,lepas pada tu,and sebelum tu pun dah decide nak aj...
Add a comment...

Post has attachment
Adam Homestay Murah dan Berhampiran Legoland/JPO/ Singapura
Assalamualaikum Cuti sekolah dah nak hampir sangat ni.Mungkin ramai yang tercari-cari Homestay yang murah dan berpatutan di Johor Bahru untuk percutian tu nanti kan.. Kebanyakkan mereka di luar sana  lebih selesa untuk menggunakan Homestay dari Hotel kerana...
Add a comment...

Post has attachment
XIAOMI REDMI NOTE 3 GUNA FUNGSI PENGIMBAS CAP JARI
Assalamualaikum Hai korang☺☺Bukan kata artis je macam cendawan tumbuh,malah Smartphone terkini pun macam cendawan tumbuh sekarang ni.Di Pasaran,belum lagi habis dengan Viral terhadap sesuatu Model,timbul pula Model yang lain yang lebih canggih dengan harga ...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded