Profile cover photo
Profile photo
Junainah Muda
17 followers -
About Me
About Me

17 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Phytocol St Shaklee
Assalamualaikum & Selamat sejahtera. Apa khabar readers semua hehe. Baru-baru ni (7-8 June 2014) saya berkesempatan hadir ke Shaklee National Conference 2014 (NC) di Sunway Pyramid Convention Centre. Seronok! Itu saja yang mampu saya ungkapkan sebab dah lam...
Add a comment...

Post has attachment
Corat coret kehidupan...
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. AlhamdulilLah diberi kesempatan untuk menulis... Setiap kali saya tulis blog sejak akhir-akhir ini, memang saya selalu tulis ayat di atas ni..dan saya benar-benar maksudkannya. Kadang-kadang saya 'plan' siap-siap dalam ...
Add a comment...

Post has attachment
Healing Crisis?!
Assalamualaikum & Selamat sejahtera kawan2. AlhamdulilLah diberi kesempatan untuk menulis. Saya nak tanya kawan-kawan, pernah tak kalau korang atau kawan korang atau kawan kepada kawan korang, bila makan supplement ke..vitamin ke..jamu ke..makanan tambahan ...
Add a comment...

Post has attachment
Anak sakit, mak tertekan?
Salah satu sebab utama kenapa para ibu, lebih-lebih lagi yang bekerja menghadapi tekanan perasaan ialah kerana terpaksa berhadapan dengan masalah ANAK SAKIT...ANAK DEMAM..dan yang sewaktu dengannya..tiap-tiap bulan nak kena ambil MC..Emergency leave ..sampa...
Add a comment...

Post has attachment
Si Magic Peppermint Ginger Plus
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. AlhamdulilLah diberi kesempatan untuk menulis. Malam ini saya tidak mahu tulis panjang2 sangat. Saya masih lagi dalam fasa rehat untuk tenangkan migrain yang masih belum hilang.. ( Eh..jual Shaklee..makan Shaklee pun bl...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded