Profile cover photo
Profile photo
dunia murni
163 followers
163 followers
About
Posts

Post has attachment
"...rocked to and fro by the train..."
I squealed with delight afterwards. How exciting!
This definitely have to go into my bucket list thrown into my bucket with a clang though I will never know when chuckles but surely, never live life without ambitions, aye?
Add a comment...

Post has attachment
Barely There Short Film
Assalamualaikum. I've always been a short film hoarder. I just collect videos, not commenting on any. And this one is really, really sad. But enlightening at the same time. I didn't cry buckets. I'm just soooo sad it felt like a huge lump in my chest that m...
Barely There Short Film
Barely There Short Film
duniaitusfera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rainbow Stationeries , Taman Sahabat dan ...
Assalamualaikum =) Semalam aku ikut atiq dan abang Jepi pergi beli stationeries untuk praktikum. Ajak belanja baucar buku kot.  Aku suka kedai buku dan seperti letak kerbau dalam lumpur, aku memang payah nak keluar. Kalau masuk kedai buku sophisticated yang...
Add a comment...

Post has attachment
Renew insurans kereta dan roadtax : First Timer!!
Assalamualaikum.  Lama tak update. Hari ni aku rasa geli hati that's why tergerak nak post entri baru. Ok alhamdulillah sekarang aku dah keja...aku dah beli kereta sendiri. Tak mahal. Axia SE putih je. Orang tanya kenapa tak beli advance, 'alang-alang' kata...
Add a comment...

Post has attachment
Wujud | Prolog
Assalamualaikum.  Anda, my readers (or just simply someone who stumbles upon my shabby blog) how are you? ^_^ Lama tak menulis. Semenjak sudah bekerja Alhamdulillah, masa semakin cemburu pada saya. Dah dewasa ni pun saya tak pandai urus masa dengan efektif....
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Petua menjaga kesihatan Ray Ban Wayfarer
Salam =) Apa
itu Ray Ban Wayfarer? Pastinya bukan sejenis alat pengeluar stim untuk
menjadikan kulit muka lebih mulus. Dan pasti bukan sejenis snek yang kau makan
petang-petang dengan teh panas. Kau
yang klik post ni pasti tahu apa itu Ray Ban Wayfarer. Ini...
Add a comment...

Post has attachment
Apabila penat melayan stress
Akhirnya.
Salaam Maal Hijrah.
Jangan biarkan stress membelenggu.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Batu nisan sepanjang jalan
Salam =) Masa aku kecik-kecik, aku ingat batu tanda ni adalah batu nisan. "Banyaknya orang meninggal tepi jalan." aku berfikir. Kemudian waktu kelas Pendidikan Islam, ustaz kata setiap kali melintas kawasan perkuburan atau batu nisan, beri salam dan sedekah...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded