Profile cover photo
Profile photo
Ramizah Rahman G8Unity
547 followers -
Premium Beautiful l *Top Agent Negeri Sembilan
Premium Beautiful l *Top Agent Negeri Sembilan

547 followers
About
Posts

Post has attachment
G8 UNITY POWER UP SEMINAR VOL.2 2018
  Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Illahi. 29 September 2018 Miza berjaya hadirkan diri ke Power Up Seminar Vol.2. Sebelum pergi seminar nie pun, Miza memang dah terasa AURA yang bakal Miza dapat, sangat luar biasa. Memang kebaboommm, Wajah keluar rumah, 6...
G8 UNITY POWER UP SEMINAR VOL.2 2018
G8 UNITY POWER UP SEMINAR VOL.2 2018
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BENGKEL BUANG BADI 2018
  Sedar tak sedar, kita dah berada di pertengahan bulan Julai 2018. Cepatnya rasa masa berlalu kan. Rasa macam baru jer gelak-gelak, menangis dengan kawan-kawan. Ehhh...Sabtu nie nak jumpa lagi. Wonderful friends with wonderful business. Alhamdulillah, bila...
BENGKEL BUANG BADI 2018
BENGKEL BUANG BADI 2018
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OOTD RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018
Assalamualaikum. Selamat tengahari. Salam 14 Syawal. Masih belum terlewat lagi rasanya Miza nak ucapkan "Salam Aidilfitri". Macam mana raya tahun nie? Size baju kita semakin mengecil atau semakin membesar? hee...Btw, raya tahun nie, di tahun 2018, walaupun ...
OOTD RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018
OOTD RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BIO VELOCITY SLEEP MATE
Medan Tenaga Manusia Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi.  Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan  kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan ...
BIO VELOCITY SLEEP MATE
BIO VELOCITY SLEEP MATE
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
WHAT IS AKWATEK & AKWADYNE ?
Premium Beautiful diperbuat dari sejenis fabric/kain yang berkualiti dan dijamin tahan bertahun-tahun lamanya iaitu dari fabric yang dikenali sebagai Akwatek dan Akwadyne . Secara umumnya, fabric yang menggunakan Akwatek dan Akwadyne teknologi ini memberi k...
WHAT IS AKWATEK & AKWADYNE ?
WHAT IS AKWATEK & AKWADYNE ?
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DYNAMIC LEADERS CONVENTION MARCH 2018
Assalamualaikum. Hai pembaca-pembaca setia blog Ramizah Rahman. Hari nie, Miza nak share sikit aktiviti bulan lepas. Suri rumah cum Online Business Person macam Miza nie, perlukan banyak ilmu. Almaklumlah, kalau takde suntikan ilmu, macam mana nak grow up b...
DYNAMIC LEADERS CONVENTION MARCH 2018
DYNAMIC LEADERS CONVENTION MARCH 2018
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFINENCE SKINCARE
Infinence Skincare ni bukan sahaja mengandungi sel tumbuhan aktif dari :pushpin: Mexican Poppy :pushpin: Bluebird Hibiscus :pushpin: Damask Rose :pushpin: Four O'clock :pushpin: Tuberose TAPI... Ada juga sel tumbuhan Asia yang hebat-hebat belaka fungsinya u...
INFINENCE SKINCARE
INFINENCE SKINCARE
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PIL MAHARANI - TINDAK BALAS HERBA
Herba maharani amat diyakini utk memulihkan kesihatan dalaman wanita. Amalan pengambilan secara berterusan memberi kesihatan keseluruhan. Semasa permulaan pengambilan herba maharani, kita mungkin mengalami tindak balas dari tubuh badan, tapi ianya hanya sem...
PIL MAHARANI - TINDAK BALAS HERBA
PIL MAHARANI - TINDAK BALAS HERBA
ramizahrahman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Merapatkan Kembali Otot Vagina Walaupun Melahirkan Secara Normal
Ramai orang yang mengatakan seseorang wanita bila sudah melahirkan anak maka vaginanya tidak akan pulih seperti biasa... Jangan risau kerana tubuh badan wanita dikurniakan anugerah oleh Yang Maha Kuasa semedikian indahnya, begitu juga dengan otot vagina, wa...
Add a comment...

Post has attachment
KISAH BENAR | BILA ISTERI DAH TAK CANTIK
Assalamualaikum & salam sejahtera. Tengah2 syok searching tentang kelebihan premium beautiful untuk kemaskan badan tetiba terbaca artikal kat bawah ni..sedih sangat. rasanya amat bermakna untuk para wanita terutama yang dah berkahwin sebagai renungan. Ianya...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded