Profile cover photo
Profile photo
Alina Gheorghe
741 followers -
Scrisul este cea mai de pret mostenire pe care o pot lasa lumii...
Scrisul este cea mai de pret mostenire pe care o pot lasa lumii...

741 followers
About
Alina's posts

Post has attachment

Post has attachment
Însă dacă tot vorbim de site-uri de prezentare sau magazine online, ai la dispoziție două rețete de succes:

Fie pui site-ului un nume creativ și optezi pentru metoda de promovare brand awareness.
Fie pui site-ului un nume practic și optezi pentru promovarea SEO.

Post has attachment
Apropo, voi cu ce vă vopsiți părul și de la ce vârstă ați început să vă vopsiți? Există anumite secrete pentru ca un păr vopsit să arate la fel de frumos, sănătos și lucios ca părul natural, nevopsit? Uh, cred că o să am multe de învățat. Dar am un aliat de nădejde – wella professional și site-ul dedicat celor mai utile articole despre cele mai bune cosmetice pentru păr.

Nu-i așa că sunt absolut senzaționale nuanțele arămii, blondul cenușiu, blondul albăstrui, verzui, violet sau argintiu a la vedete?

Post has attachment
Dacă vrei să fii blogger pe termen lung și să câștigi bani frumoși din asta, trebuie să ai în vedere, în primă fază, trei aspecte: achiziționarea unui domeniu propriu, plata unui pachet de găzduire wordpress și transformarea ta din persoană fizică în persoană fizică autorizată sau persoană juridică.

Post has attachment
O mulțime de materiale pe internet îți „vând” imagini de vis despre cum ar trebui să arate o nuntă ideală. Haide să spunem lucrurilor pe nume. Așa AR TREBUI să se întâmple lucrurile, însă din păcate, în cele mai multe cazuri, la noi, la români, acest lucru reprezintă O ILUZIE.

Post has attachment
Dacă nu ești mulțumit de jobul tău și mergi la muncă pentru că trebuie și pentru că ai nevoie de bani, să știi că ești dominat de frică și niciodată nu o să fii mulțumit și fericit dacă nu începi să-ți schimbi chiar din această clipă viața profesională. Un prim pas ar fi să identifici care este cea mai mare pasiune a ta. Poți transforma oricând un hobby într-o afacere, o pasiune într-o carieră și o carieră într-o vocație. TOTUL depinde de tine, nu de angajator. Nu-ți pune bazele în ceilalți când tu esti unicul responsabil pentru viața ta. Ești dator să te faci fericit.

Post has shared content
Poți prelua controlul asupra situației tale financiare chiar în acest moment. Încetează să mai cheltui banii haotic. Acum este momentul perfect pentru a învăța să-ți gestionezi banii și să-ți planifici cheltuielile.
Îți poți realiza propriul plan de gestiune al banilor, însă aplicațiile mobile vin la pachet cu o serie de avantaje extrem de motivante.
Află ce aplicații mobile de gestiune a banilor poți folosi pentru a-ți salva bugetul!


Post has shared content

Post has attachment
Ionel și Ioana, aveți intrare liberă la film în cinematografele Happy Cinema Buzău din Buzău, București și Focșani pe 7 ianuarie.
Dar „Oanele”, Oanele au intrare gratuită? :D
În plus, vă las și programul 6-12 ianuarie 2017. Vizionare plăcută!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded