Profile cover photo
Profile photo
shima sabri
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Babysitter
Baru-baru ni aku dikejutkan dengan kes bayi meninggal ditangan babysitter. Ya Allah, sungguh rasa marah membuak-buak sampai aku mencarut pagi buta. Scroll dekat FB nampak muka babysitter tu. Allah, rasa nak tumbuk muka sampai pecah. Kau buat anak orang maca...
Add a comment...

Post has attachment
Local Product. Yey or Ney?
Kali ni aku nak story experience pakai local product almost bertahun jugak. Tak dapat dinafikan bila pakai local product ni, skin akan jadi putih and glowing lain macam. Sampaikan kita rasa seronok bila tengok skin macam tu. Yela, sape yang tak nak skin yan...
Local Product. Yey or Ney?
Local Product. Yey or Ney?
nazatulshimasabri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Second baby boy (Hospital Tuanku Jaafar)
It's been awhile since my last post somewhere in 2017. Gile lama baru nak menulis. Rindu nak menulis kat sini. :) Okaylah straight to the point. Alhamdulillah on 8th May 2018, aku selamat deliver seorang lagi baby boy via emergency cesarean in 35 weeks 2 da...
Second baby boy (Hospital Tuanku Jaafar)
Second baby boy (Hospital Tuanku Jaafar)
nazatulshimasabri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Recalled something sweet
Pagi tadi hujan renyai-renyai. Sejuk. Aku kuatkan volume radio Kool FM. Memang sekarang ni this is the most favourite radio thus far yang aku dengar. Lagu campur-campur. Takde la asyik ulang lagu same je. Boring kot kan. Tambah lagi dengan jammed yang aku s...
Add a comment...

Post has attachment
Recalled
Pagi tadi hujan renyai-renyai. Sejuk. Aku kuatkan volume radio Kool FM. Memang sekarang ni this is the most favourite radio thus far yang aku dengar. Lagu campur-campur. Takde la asyik ulang lagu same je. Boring kot kan. Tambah lagi dengan jammed yang aku s...
Add a comment...

Post has attachment
Recalled
Pagi tadi hujan renyai-renyai. Sejuk. Aku kuatkan volume radio Kool FM. Memang sekarang ni this is the most favourite radio thus far yang aku dengar. Lagu campur-campur. Takde la asyik ulang lagu same je. Boring kot kan.  Tambah lagi dengan jammed yang aku ...
Add a comment...

Post has attachment
Mybuddies Run 2017
Semalam sepatutnya aku join MyBuddies run. Tapi, di sebabkan faktor katil dan bantal tu lagi menarik so yahhh. End up aku run je atas katil. Haha. Punya la semangat dari semalam nak pergi kan. Siap nak ambik race kit dari kawan bagai. Nasib baik la aku tak ...
Mybuddies Run 2017
Mybuddies Run 2017
nazatulshimasabri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Treatment after hot waxing
Semalam setel buat oxygen treatment kat lips area (hot waxing punye pasal). So, Alhamdulillah skin yang menggelupas and sakit tu getting better dah. Dah takde rasa skin tertarik ke ape. Haha. Hari ni, datang lagi untuk healing process. Dia akan buat sampai ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded