Profile cover photo
Profile photo
potato
232 followers
232 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
happy new year
Happy new year guys.

Post has attachment

Post has attachment
hello girlssss.. semua perlu jenguk blog saya..minahkelabu.blogspot. com

Post has attachment
sudah tamat.
Assalamualaikum Hai. kontrak kerja i dah tamat uolls. So i think now i nak tumpukan sepenuh perhatian to blogging. Okay, as the past 6 month i tak de masa nak update blog uolls. Ada je masa, but i tak mampu jana idea nak bina ayat untuk buat satu entry penu...

Post has attachment
kerja dari rumah
Hai hai hai and assalamualaikum. Okay, anyone interesting nak bekerja dari rumah? Sila sila
angkat tangan..  I just tolong kawan je.
Sila pm dia yer.  KERJA SAMBILAN DI RUMAH Tugas memasukkan risalah
dalam sampul surat. Bahan kerja dibekalkan -RM200-RM500 s...

Post has attachment
si cantik Evelyn Rose
Hai and assalamualaikum. Aku suka sangat dengan Evelyn Rose (Iman). Writer novel The
Wedding breaker and 13 A380. Her words truely inspiring the reader exactly me. And
selalu lah jugak skodeng dia punya blog  fairytalesfromevelyn.blogspot.  Dia punya ayat t...

Post has attachment
2015
Assalamualaikum readers, Memandangkan ni entry pertama untuk bulan ni so masih tak
terlambat kan nak wish happy new year even tak pernah sambut pun new year ni.
Azam? Azam dolu-dolu pun masih belom tercapai so tahun ni aku berazam nak cuba
untuk menunaikan ...

Post has attachment
banjir
Hai and assalamualaikum Tasa memang orang Kelantan. But Tasa stay area Bachok. Hari tu depan rumah memang dah banjir. Tapi banjir pun paling teruk sampai paras lutut then dalam dua hari tu air memang surut. Kalau banjir pun memang sebab hujan lebat la. And ...

Post has attachment
aduh sayang aduh kasih
Oh hai and assalamualaikum peeps. Hari ni, aku stalking blog-blog best. And seriously. Jealous
kot. Macam mana korang cantikkan blog? And why nampak cute and smart je. Bukan takat
jealous je. Dah hampir tahap meroyan tengok blog korang ni. Pergh. Lawa.  The...

Post has attachment
aduh sayang aduh kasih
Oh hai and assalamualaikum peeps. Hari ni, aku stalking blog-blog best. And seriously. Jealous
kot. Macam mana korang cantikkan blog? And why nampak cute and smart je. Bukan takat
jealous je. Dah hampir tahap meroyan tengok blog korang ni. Pergh. Lawa.  The...
Wait while more posts are being loaded