Profile cover photo
Profile photo
Anisa Anuar
2,812 followers
2,812 followers
About
Posts

Post has attachment
Platemat pinggan untuk kanak-kanak
  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi stress kita. Nak makan pun tak senang duduk. Jadi, kita mesti dapatkan cara macam mana kita dan anak kita pun sama-sama bol...
Add a comment...

Post has attachment
Anisa Anuar commented on a post on Blogger.
aritu pun bru gi sg dua
Add a comment...

Post has attachment
NEW to the BLOG
  Hello everyone. Welcome to my new blog. I will be sharing good stuff in here.   So, why blog? I want to inspire others by my writing. Before inspire others, I should inspire myself first.   I learn that today, from blog can connect to many people as well ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
    Assalamualaikum dan salam Aidilfitri semua.. Raya kan sebulan, jadi kira valid lagi ni. Okay kali ni Nisa join segmen ni, dah lama follow Kak Mialiana ni. Jadi korang pun feel free to join ea.. nanti dah ada full complete list, Nisa pun nak tumpang blog...
Add a comment...

Post has attachment
2017 Money Challenge for kids | progress
#TabungAnak Sememangnya bila dah ada anak, mesti dah fikirkan ke depan...bukan apa yang dia akan jadi tetapi persediaan untuk mereka. Walaupun Maira baru setahun lebih dan bagi Nisa itu bukan alasan untuk Nisa tidak mulakan sesuatu untuk Maira. Alhamdulilla...
Add a comment...

Post has attachment
Shoe Rack | Lazada
Kali ni nak share Nisa ada beli shoe rack dari Lazada.  Asalnya Nisa ni jenis tak rajin nak bukak Lazada pun,  tapi sebab bapak yang rekomen kan untuk Nisa.  Biasanya apa bapak rekomen, dengan cepatnya Nisa beli tanpa ragu-ragu. Ada 6 level shoe rack ni. It...
Add a comment...

Post has attachment
Poll #1 : Which one you prefer?
Hi guys.. This time around just want to share you simple poll  that I have created a few days ago using Toluna. What is Toluna? I will share you more on that later and let's focus on the findings, okay? With try and error and I am quite surprise with people...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded