Profile cover photo
Profile photo
DiscGolfScores
26 followers -
www.DiscGolfScores.net on frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu henkilökohtainen tulospalvelu.
www.DiscGolfScores.net on frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu henkilökohtainen tulospalvelu.

26 followers
About
Posts

Post has attachment
Nyt olisi Androidille tarjolla DGS Mobile sovellus. Lataa omasi, kirjaa tulokset suoraan radalta, anna palautetta ja osallistu arvontaan.
Photo

Post has attachment
Vuonna 2011 lopulla lanseerattiin DGS kannatusjäsenyydet. Jäsenyyden avulla voi tukea tulospalvelun ylläpitoa ja kehitystä sekä saada mukavia etuja frisbeegolfin harrastamiseen ja tulospalvelun toimintaan liittyen.

Vuoden 2012 loppuun mennessä kannatusjäseniä on kertynyt noin 60 kappaletta ja vuoden 2013 alkaessa kaikkien tähän mennessä jäseniksi liittyneiden jäsenyyttä on pidennetty vähintään 31.3.2013 asti kestäväksi. 

Oikein iso kiitos kaikille kannatusjäsenille. Toivottavasti tänä vuonna nykyiset kannattajat uusivat jäsenyytensä ja saadaan myös paljon uusia. Lisätietoja jäsenyyden uusimisesta seuraa lähiaikoina.

Uudeksi kannatusjäseneksi voi liittyä osoitteessa: http://bit.ly/DGS-Kannatus-FS. Lisätietoja kannatusjäsenyydestä: http://bit.ly/DGS-Kannatus.
Ja kaikki muut DGS kiekot löytyvät täältä (huomaa ALE): http://bit.ly/DGS-FrisbeeService.

Post has attachment
DGS erikoiskiekkojen Joulu ALE, jopa -30%. Vain Frisbee Servicestä!

http://bit.ly/DGS-FrisbeeService
Photo

Post has attachment
Tätä on pyydetty paljon ja kauan se on kestänytkin. Vielä hieman testausta ja sitten julkaistaan uusi tuloskommenttien näyttötapa tulospalveluun.

Erityiskiitokset toteutuksesta menee Janimatille, joka on tehnyt myös DGS Mobilen.
Photo

Kesäkuun aikana tulospalveluun liittyi n. 300 uutta käyttäjää. Tarkoittaa siis keskimäärin 10 uutta käyttäjää joka päivä. Tämä on mahtavaa! Kiitos kaikille, jotka ovat suositelleet palvelua kavereilleen. Toivottavasti teette niin myös jatkossa :)

Post has attachment
Oletko sinä jo kokeillut DGS:n mobiiliversiota?
Photo

Viimeisimmän versiomuutoksen myötä suosituimpien ratojen lista näyttää tältä (kun tiettyjen ratojen aiemmin erillään olleet versiot lasketaan nyt yhteen).

1. Tali 2908
2. Peurunka 2676
3. Siltamäki 2494
4. Vihioja DGP 2375
5. Tuusula DGP 2155

DGS Mobile on nyt julkaistu, joten kirjaa tuloksesi suoraan radalta, väylä kerrallaan, osoitteessa m.discgolfscores.net.

Tulospalvelun versiopäivityksestä johtunut käyttökatko on nyt ohi ja siten myös uusi version on nyt käytettävissä. Päivitys koskee lähinnä ratarakenteita, mutta kaikkea muutakin pientä kivaa on mahtunut mukaan. Hieman tarkempaa kuvausta uusista toiminnoista ja muista muutoksista luvassa lähiaikoina.

Testauskilpailu on nyt päättynyt. Voittajat ilmoitetaan myöhemmin tänään.
Wait while more posts are being loaded