Profile cover photo
Profile photo
Love Razila
152 followers
152 followers
About
Love Razila's posts

Post has attachment
Cerita Holter...
Assalamualaikum!  Nama benda ni holter. Alhamdulillah, last weeks selesai gak buat task holter ni, monitoring by me. HEHEHE during bulan puasa kan so banyaklah masa nak monitornya. In sametime juga lah kami ada majlis berbuka puasa dengan anak yatim di Mela...

Post has attachment
MANA NAK CARI BAJU RAYA SEDONDON??
Assalamualaikum! Hai kawan2... Hehehe, dah ler lama x update blog, asal hupdate je muke ketat muke stress ^_^ Korang dah siap prepare raye ke?? Kami ni esok baru nak beli. Nampak!! Hehehe...minggu depan nak raye dah, minggu ni baru nak cari baju raye. KAHKA...

Post has attachment
YES!! MBO - thank you!!
Assalamualaikum! Yes... yes...yes... 😇😇😇😇😇😇😇😇😇 Hari tu MBO ada buat contest. Macam biasalah dah kalau MBO buat contest mestilah cara2 join contest kene pi tgk wayang ken... Mula2 tu malas nak join sebab .. macam xde luck je rasanya.. Nak dijadikan ...

Post has attachment
||Lost World Of Tambun||-Holiday 2017
Assalamualaikum! Hmm ni sambungan Part 3 lah kiranya... penghabisan cerita pasal jalan2 cari makan + holiday pendek untuk keluarga kami.. Boleh sambung baca dari  >>>SINI<<< Pagi tu, siap2 kemas barang terus sarapan and berdesupla kami ke sini... . . . . Pe...

Post has attachment
||Alien covenant||
Assalamualaikum!  Phew, lama x buat review pasal filem kan... Tahun ni nak buat macam last year, blogkan ape filem yang sempat kite pi tengok ^_^ Siapa dah tengok filem ni?? Best?? seram?? seronok?? ngeri?? sakit hati??  All blend in 1 movie. REVIEW: ~ kisa...

Post has attachment
Makan2 di Utara-Mee Udang
Assalamualaikum! Orait... ni sambungan dari  [SINI]  ... Malam tu lepas magrib so kelaparan, I ni jarang ler nak berjalan2 jauh sampai ke Perak ni... Perak kalau x silap area Bukit Merah gitu... udah hujung Perak. Memula merancang nak makan mee udang kat ku...

Post has attachment
Makan Kenduri di Utara.
Assalamualaikum! Yeah!!! Dek kerana nak makan kenduri jauh nun di utara so ini merangkap adalah percutian singkat kami satu keluarga, haih... jangan tanya what i feel hokey rerasa macam perasaan ko pestime nak naik flight gittu.  teruja sesangat!!!! Sebab2 ...

Post has attachment
Teknik mummy daddy - Kantoi
Assalamualaikum!  (pinjam gambar dr Google) *Suatu petang* Im : mummy, kite takde keluar gi mana2 ke? M: xdelah dik, mummy xde rezeki labih. Ir: hmm... boringnyer duduk rumah. Ar: mummy nak pakai duit aryan tak? dalam tabung ada duit ^_^ M: taklah Aryan.....

Post has attachment
Permulaan 2017- New Year, New Schools.
Assalamualaikum! Tahun yang baru, kawasan perumahan yang baru so rentetan yang baru ni makanya sekolah anak2 pon semuanyer baru walaupon ada jugek umat tu berkata... kenapalah Irfan x dapat sekolah lama... sekolah baru xde kawan kamching macam kat sekolah l...

Post has attachment
Tragedi 2017- Irfan
Assalamualaikum! Hai rakan2 maya. Lama x bersiaran...lagi lama x bersiaran lagi banyak post terperam. HEHEHE Hari ni nak update kisah bulan lepas... Kisah di suatu malam libang-libu gittu. Irfan tetiba hidung berdarah lagi!! Punya hai kami kalut... lagi kal...
Wait while more posts are being loaded