Profile cover photo
Profile photo
Love Razila
158 followers
158 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Hari Guru ^_^
Selamat Hari Guru ^_^
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Guru ^_^
Assalamualaikum! untuk semua guru2 di muka bumi ini... ย Thanks for visiting =D
Ok babai.
Selamat Hari Guru ^_^
Selamat Hari Guru ^_^
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BURGER BAKAR
Assalamualaikum! Bila mood makan dah menjelma so entry adalah berkisar M.A.K.A.N.A.N saja ^_^ Burger bakar pula, 1st time makan...omg!! sedap haih. Tapi tu belum lagi rasa burger bakar yang famos tu ... ย Thanks for visiting =D
Ok babai.
BURGER BAKAR
BURGER BAKAR
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFUSED
Assalamualaikum! Saja nak share... Sedap, boleh telan, selain nak protect cancer boleh buat as minuman penambah tenaga so that day pi travel mart kat Makassar 4d3n, alhamdulillah dengan amalkan every morning minum Infused ย ni, tenaga ok sampai ke malam. Tra...
INFUSED
INFUSED
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Makan Never ending!
Assalamualaikum! Dah makan??? Kalau belum jom layan gambar kat ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Bila diri kau adalah seorang yang suka makan ^_~ Thanks for visiting =D
Ok babai.
Cerita Makan Never ending!
Cerita Makan Never ending!
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Handbag!
Handbag!
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Handbag!
Assalamualaikum! Hari Sabtu di dalam cuti raya china yang menyeronokkan. Bila ada cuti panjang so makin banyaklah benda yang dapat dikemas termasuklah handbag. Handbag => sejenis pokett doremon bagi saya so memacam benda kite sumbat dalam tu, kadang2 bila o...
Handbag!
Handbag!
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Iman si budak bakul...
Assalamualaikum! #TB Iman time kecil... ย Thanks for visiting =D
Ok babai.
Iman si budak bakul...
Iman si budak bakul...
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
#RESEPI: BISKUT JEJARI COKLAT
Assalamualaikum! Hari ni terajin sangat amat!! Nak share resepi mudah untuk habiskan roti yang almost expired tapi xde orang nak makan. Bahan2nya seperti di bawah: 1. rotiย  2. ciklat masakan 3. nestum / oat Cara2nya: ๐Ÿ‘‰ Potong roti bentuk jejari / panjang2 ...
#RESEPI: BISKUT JEJARI COKLAT
#RESEPI: BISKUT JEJARI COKLAT
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
#2-||GUARDIANS OF THE TOMB||
#2-||GUARDIANS OF THE TOMB||
abadierazila.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded