Profile cover photo
Profile photo
Educatie Rutiera
Să învățăm să evităm accidentele rutiere!
Să învățăm să evităm accidentele rutiere!
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
#educatierutiera  Bifați butonul Urmărește/Follow pentru a vă abona la Pagina de Educație Rutieră a Brigăzii Rutiere București !
Photo

Post has attachment
Added photos to Ziua Sigurantei Rutiere.

Post has attachment
De Ziua Siguranței Rutiere, Brigada Rutieră a Capitalei, în colaborare cu Societatea Studenţilor în Medicină Bucureşti și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealu Spirii”, a organizat, în dimineaţa zilei de 07 aprilie a.c, simularea unui accident rutier soldat cu ranirea gravă a unui pieton.
Desfășurată în cadrul programului național „Școala Altfel 2017”, simularea s-a petrecut sub privirile uimite ale elevilor Școlii Gimnaziale nr. 279 și a avut ca obiectiv sensibilizarea școlarilor cu privire la numărul mare de accidente rutiere grave în care sunt implicați pietonii şi conştientizarea acestora asupra consecinţelor pe care încălcarea normelor rutiere le poate avea.
Pe lânga lectia de educație rutieră, elevii au avut posibilitatea să fie și politiști pentru câteva ore. Aceștia au putut urca pe motocicletele utilizate de polițiștii rutieri și au aflat informații despre tehnica pe care o folosesc criminaliștii pentru cercetarea la fața locului într-un accident.

Post has attachment
#recomandarirutiere Pietonii sunt sfatuiţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi, iar aceştia au oprit maşinile.
Photo

Post has attachment
Spot video realizat cu ocazia desfășurării Săptămânii Prevenirii Criminalității ediția 2016

Post has attachment
Oboseala la volan

Post has attachment
În perioada 26 -30 septembrie, la nivel naţional s-a desfăşurat cea de a XI-a ediţie a evenimentului naţional „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, un bun prilej pentru promovarea activităţii de prevenire a criminalităţii şi pentru dezvoltarea parteneriatelor, atât cu cetăţenii, cât şi cu mediul privat.
Cu ocazia zilei dedicate Siguranței Rutiere, poliţiştii rutieri, inclusiv criminalişti, împreună cu  reprezentanţii ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi studenţii SSMB au organizat o simulare de accident cu victimă, pe fondul traversării neregulamentare sau prin loc nepermis, în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 149 din sectorul 3.
Cu aceeași ocazie polițiștii rutieri au primit vizite la sediul Brigăzii Rutiere de la mai multe unități școlare.
Activități preventive au fost desfășurate și la Grădinița "Dumbrava Fermecată" de către polițiștii Direcției Generale a Poliției Municipiului București.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Saptamana Prevenirii Criminalitatii 2016
13 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
    “Verde la educaţie, pentru circulaţie”
    Poliția Română, în parteneriat cu S.C. Lidl Discount S.R.L., a iniţiat, la nivel naţional, Proiectul “Verde la educaţie, pentru circulaţie”, adresat deopotrivă copiilor şi părinţilor, prin care se urmăreşte promovarea unui comportament rutier corespunzător.
     Acţiunea s-a desfăşurat sâmbătă 24.09.2016, începând cu orele 11.00, în toate parcările magazinelor S.C. Lidl Discount S.R.L.
     În Bucureşti poliţiştii rutieri au fost prezenţi în 11 locaţii.
     Evenimentul, destinat educării copiilor cu vârsta între 4 şi 10 ani, a constat într-o întâlnire interactivă, în cadrul căreia poliţiştii rutieri, alături de promoteri din partea societăţii partenere, au explicat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi reguli de circulaţie destinate pietonilor.

Post has attachment
Verde la educație pentru circulație!
Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de polițiști.
Evenimentul va avea loc simultan, în sectoarele special amenajate, în parcările magazinelor Lidl Romania din întreaga țară.
Wait while more posts are being loaded