Profile cover photo
Profile photo
Nur Husna Mohamad Jamil
106 followers
106 followers
About
Nur Husna's posts

Post has attachment
Jom Berfarewell Party!
Assalamualaikum. Di malam yang sejuk berserta angin sepoi-sepoi bahasa, Tangan rasa nak menaip pulak. :D Hari ni saya nak bercerita mengenai majlis perpisahan yang kami aturkan khas untuk 2 orang sahabat kami di ICU,PPUKM . Sorang akan merantau ke Arab Saud...

Post has attachment
Keep Calm & Wear Handsock
assalamualaikum. sape kat sini yang pakai handsock? yeayy! sep sikit. berita baik untuk korang penggemar handsock. saya ada jual pelbagai jenis handsock yang dijahit sendiri  mengikut keselesaan anda! anda boleh memilih sendiri warna-warna yang menarik. den...

Post has attachment
Bismillah.
assalamualaikum,  Alhamdulillah, Dengan rasminya saya telah menjadi salah seorang daripada Team Bidadari Asy Syifa. Terdapat banyak pilihan-pilihan yang menarik untuk muslimah-muslimah semua. saya akan update dari masa ke semasa untuk shawls yang cantik lag...

Post has attachment
BuDak GanGstEr sUDah jaDi tUnanGan oRang!
assalamualaikum, perancangan hari ini konon-konon nak buat esemen, tapi seperti biasa la, kelauttt. takpe, takpeee jap lagi buat. hihi hari nie nak story pasal minah senget nie tunang, kitorng panggil die syosyot!. saje nak highlightkan yang aku  jadi makeu...

Post has attachment
Tora datang lagi!
Assalamualaikum.  Lama dah tinggalkan blog sendiri nie, selalu jenguk-jenguk blog orang lain jer. Nak menaip kat blog sendiri memang pemalas yang amat lah. Lagi pun blog nie tercipta dikala kakiku sedang retak and of coz la keboringan kemelandaan dikala itu...
Wait while more posts are being loaded