Profile

Cover photo
Nikola Gelevski
215 followers|22,858 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
Нешто убаво се случува во Белфаст, Северна Ирска. Сто години по завршувањето на изградбата на Титаник во овој град, ќе се отвори нов центар посветен на бродот, неговите конструктори и патниците. Цента...
1
Add a comment...

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
Како да ги комемoрираме несреќните случувања во нашето (неодамнешно) минато, чии последици сè уште не можат да се осознаат во целост, кои го надминуваат нашето знаење, кои се секогаш присутни и делува...
1
Add a comment...
Have him in circles
215 people
Michaela Padeva's profile photo
Sanja Frkovic's profile photo
zoran todorovski's profile photo
Budimka Popovska's profile photo
noRasta Bastard's profile photo
Dr.Afonso Souza's profile photo
Djordjevic Petar's profile photo
aleksandra ivanova's profile photo
Ariciuc Horatiu's profile photo

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
Болните и луѓето со посебни потреби, почнувајќи од душевно болните до инвалидите, долго се затворени во херметичкиот круг на медицинската пракса која се одвива внатре во инструментализираните институц...
1
Add a comment...

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
Внатре во загушливото општеството во кое живееме, поголемиот дел од услугите и идеите имаат бирократски претставници кои се смислени за нас да ни го олеснат ултрабрзиот и пренатрупан животен ритам. За...
1
Add a comment...

Nikola Gelevski

Shared publicly  - 
На 3.2.2012 беше објавена веста дека објектот на ЕВН (Електростопанство) изграден во 1962 година како првонаграден на анонимен конкурс, дело на арх. Бранко Петричиќ – прв објект на модерната архитекту...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
215 people
Michaela Padeva's profile photo
Sanja Frkovic's profile photo
zoran todorovski's profile photo
Budimka Popovska's profile photo
noRasta Bastard's profile photo
Dr.Afonso Souza's profile photo
Djordjevic Petar's profile photo
aleksandra ivanova's profile photo
Ariciuc Horatiu's profile photo
Basic Information
Gender
Male