Profile cover photo
Profile photo
izzati yussof
48 followers
48 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Online survey tool yang best - SoGoSurvey
Assalamualaikum & salam sejahtera Kali ni nak share maklumat sikit. Untuk Master's research project, saya ada buat satu survey. Disebabkan kita sudah moden dan berada di zaman IT, malas lah saya nak buat survey pakai kertas kan. Kita perlulah "GoGreen". Cew...
Add a comment...

Post has attachment
Kongsi cerita: Sambung belajar Master by Research, Part-time
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tajuk kali ni takde kaitan pun dengan ubat sebenarnya. Tapi, ini sebahagian dari pengalaman saya sebagai kakitangan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang berusaha untuk sambung belajar, jadi saya nak share sedikit maklu...
Add a comment...

Post has attachment
Endometriosis - Pengalaman Saya
Assalamualaikum & Salam sejahtera Kali ni saya nak ceritakan tentang satu penyakit melibatkan golongan wanita yang saya rasa mungkin ramai yang pernah dengar, tapi tak tahu secara mendalam. Sebelum nak cakap panjang lebar tentang penyakit ni, jom kita ulang...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded