Profile cover photo
Profile photo
Lyna Na
About
Posts

Post has attachment
Marhaban ya Ramadhan
                  Assalamualaikum !! Alhamdulillah . Terbukak juga blog ni . setelah sekian lama aku menghilang . Muehehehe . Hilangkan stress katakoo . Alhamdulillah jugak sebab kita dam masuk bulan Ramadhan !!!!!!! Yay ! tak sabar nak lakukan ibadah or na...

Post has attachment
Cerita #1
Assalamualaikum . Hello hello and hello to alllllllllllllllllllllllll my dearest . i'm sorry for long time do not open this blog . absolutely im sory . and seriously im truly busy . Aku rasa ni ja masa yang ada , eventho only 30 minutes . oke lah tu kann ? ...

Post has attachment
Deep questions
Sikit ja aku nak tanya . Siapa yang 'kuat' kalau tiap tiap hari hati dia dilukakan ? Sungguh . Aku tak tahan . Kalau aku block hang , hang akan syak aku bukan bukan . Macam mana aku nak lari dari semua ni ? Just two deep questions :') Can u answer it ? My h...

Post has attachment
**
LOVE LETTER i
love u. i love u so.i do not know how it happens. But, I keep in love with u
without anybody know . it also make me hurt . u know about that ? I've show to
u with many  react . but i dont know why
u dont understand . tell me . why u dont under...

Post has attachment
Mood relax jer
Assalamualaikum ! Yeepee . Malam ni relax and cool je . Muahahaha . Kita relax relax . Takmo pikir pasal masalah masalah . mood holiday katakan . Okay let me tell you apa yang aku buat harini dari pagi sampai lah sekarang . okay ? lets enjoy my story today ...

Post has attachment
Alhamdulillah
Assalamualaikum . I just wanna to tell you that .. Aku dah bahagia :') Bahagia ?? Ya , aku sepenuhnya bahagia . tolong paham aku . tolong jangan ingatkan aku apa yang aku nak sangat lupakan . itu ja yang aku mintak . tak susah kan ? aku nak kekal bahagia :'...

Post has attachment
I'm fine
                                                                * I'm fine * Why ? why hang pindah ? why ? kenapa Allah bagi aku jumpa hang untuk sekali lagi ? kenapa . sungguh aku cakap . aku penat . penat . aku penat dengan penipuan hang . aku penat denga...

Post has attachment
OMG !!
                   Assalamualaikum ma' dearest . OMG !! dia tukar satu sekolah dengan aku ? Satu kelas pulak tu . Mesti hampa semua macam nganga ja pelik dengan aku peseipa kannn ?? Let's me story first Okay, haritu aku tanya dia . Dia takmau pindah ka ? Th...

i love him . should i tell him??

Post has attachment
Di SMKM
Assalamualaikum . Rindu kat cheq dak ?? Hehe . Miss me ? Okay okay . Aku tau la hampa tak rindu aku pun kan ? Aku tau dah . Takyah habaq pun takpaaa . Cheq tau dah . Last weekend , aku ni excited tahap Gunung Everest sebab aku tau yang mana kawan2 aku yang ...
Wait while more posts are being loaded