Profile cover photo
Profile photo
Carl A. Plesner AS
Alt i måleudstyr til registrering, måling og regulering af tryk, temperatur, flow og niveau.
Alt i måleudstyr til registrering, måling og regulering af tryk, temperatur, flow og niveau.
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Kalibrering med SIKA Temperaturkalibrator
Add a comment...

Post has attachment
CPC 2000 - enkel kalibrering ved lave tryk
Add a comment...

Post has attachment
SIKA VMI – Nu i ny og forbedret udgave
Beskrivelse:
SIKA InduQ er en serie af kompakte magnetiske flowmålere, der tilbyder vedligeholdelsesfri flowmåling med hurtig responstid, samt god måle- og gentagelsesnøjagtighed til en attraktiv pris. 
VMI sensoren leveres i et kompakt, robust metal hus, der beskytter såvel målerør som elektronik. De medieberørte dele er PEEK og Rustfri stål, og måleren leveres som hidtil i 3 dimensioner, der dækker måleområder fra 0,5…30 l/min op til 5…250 l/min - altså et dynamisk måleområde på 1:60 mod tidligere 1:20.
 
Som tidligere leveres VMI både med puls og analog udgang, signaler der tages ud via måleren M12 stik - en løsning der klassificerer tæthedsklassen til IP65 (spulevandstæt). Signaludtag og indbygningsmål er identiske med den tidligere version, så allerede eksisterende brugere kan foretage en 1:1 udskiftning til den nye version:
 
Den nye VMI tilbyder bl.a. følgende forbedringer:
Større måleområde – nu 1:60 mod 1:20 i de gamle version
Udgangssignalet starter endnu længere nede (måler ”næsten” til 0)
Forbedret hus, giver større stabilitet i målingen
Forbedret pulsudgang – tåler nu større belastninger
Indbygningsmål identisk med den gamle version 
SIKA InduQ kan anvendes til alle væsker med en elektrisk ledningsevne over 50uS/cm – maks. medietemperatur er 90grC, og leveres med individuelt kalibreringscertifikat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ny plakater

Vi har lavet 4 nye plakater, der kan hjælpe dig til at finde den bedste løsning til din næste måleopgave
Add a comment...

Post has attachment
Tak til alle jer der afså tid til at besøge vores stand under hi 15 i MCH Herning.
 
I var med til at gøre de 3 messedage til 3 meget travle - og gode - dage for os.

http://www.plesner.as/Nyheder/Tak-for-besøget-på-hi15
Photo
Add a comment...

Post has attachment
3-stjernet nyhed på hi15

Et nyt miniature termometer til sterile processer med Ex-godkendelse er kåret som en trestjernet Danmarksnyhed på hi 2015 i MCH Messecenter Herning. Det nye termometer fra den tyske producent Wika præsenteres af Carl A. Plesner A/S.
 
Termometeret TR21 er det eneste instrument på markedet, der kombinerer et hus på kun 19 millimeter i diameter med eksplosionssikring. Termometeret er klassificeret iht. den nye IECEx standard for anvendelse i eksplosionsfarlige områder klassificeret som zone 1, både for gas og støv.
TR21 leveres med en række hygiejniske procestilslutninger, som Clamp, mejerikobling og Varivent®, alle udført og testet i overensstemmelse med 3A og EHEDG standarderne.
 
Kombinationen af høj sikkerhed og kompakt størrelse i et hygiejnisk design betyder at TR21 kan benyttes over alt i fødevare- og medicinalindustrien.
Termometeret kan anvendes i området fra -50 °C til + 250 °C.
Add a comment...

Post has attachment
Kompakt termisk flowmåler i nyt design
Beskrivelse:
Red-y Compact flowmåleren fra Schweiziske Vögtlin er en kompakt termisk masseflowmåler, der kan anvendes til flowmåling af et bredt spekter af gasser. Målerens kompakte design, kombineret med princippets uafhængighed af tryk- og temperaturvariationer, gør den til et attraktivt alternativ til styring og overvågning af luftflow – opgaver der i dag løses af små VA-flowmålere.

 
I den nye udgave tilbyder Red-y Compact:
Forsynes af standard AA-batteri
Flowmåleren kan drives af alle tilgængelige batterier i str. AA, ligesom enheden kan drives via det indbyggede mikro USB-stik.
Touch-display med intuitiv navigation
Med det nye touch-display er alle indstillinger let tilgængelige
Kan indstilles til et stort udvalg af flow enheder
Vælg mellem et stort antal flow enheder med brugervenlige justerbare referencebetingelser. Enhederne kan vælges fra den integrerede menu, og gælder for både det aktuelle flow og den opsummerede flowmængde.
Samme enhed kan bruges til flere gasser
Samme måler kan anvendes/forudindstilles til 3 forskellige gasser eller gasblandinger
Kompakt design
Samme mål som den tidligere version af Red-y Compact, kan derfor erstattes uden ændringer i eksisterende anlæg
 
Red-y Compact leveres både med og uden nåleventil, ligesom analog udgang (4….20mA) vil komme til i løbet af efteråret.

http://www.plesner.as/Produkter/Flowmåling-og-overvågning/Termisk-masseflowmåler/Termisk-masseflowmåler---Hjælp-til-at-finde-det-rigtige-produkt 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ny tryktransmitter til Ex-områder
Beskrivelse:
Til brug i eksplosionsfarlige områder over hele verden, har WIKA lanceret en ny tryktransmitter. Modellen, der har fået navnet IS-3, er udstyret med en kombineret ATEX og IECEx godkendelse, ligesom rækken af godkendelser også omfatter en SIL 2 rating.
 
IS-3 tilbydes i en række forskellige versioner, dækkende målområder fra 0,1 helt op til 6.000 bar og opererer med en nøjagtighed på op til 0,25% af span.
Den nye tryktransmitter leveres med et stort udvalg af procestilslutninger, heriblandt fremskudt membran til måling af viskose eller kontaminerede medier, og koniske gevind for høje tryk til gas og hydrauliske applikationer.

Elektrisk er den nye IS-3 en 2-wire transmitter med 4...20mA signal, og den elektriske tilslutning kan enten foregå via en stikforbindelse (som DIN EN 175301-803 A eller M12x1) eller med fastmonteret kabel - i sidstnævnte tilfælde er tæthedsklassen som standard IP67, men IP68 er mulig som option.

http://www.plesner.as/Nyheder/Ny-tryktransmitter-til-Ex-områder
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Trykmåling i sterile rørledninger

I produktionen af fødevarer og lægemidler er produktionssikkerheden og forebyggelse af enhver risiko for dem, der bruger det færdige produkt, af højeste prioritet. Derfor er det af afgørende betydning, at den teknologi, som anvendes til fremstillingsprocesserne, er udformet, så den fjerner enhver risici, der kan påvirke kvaliteten af det endelige produkt.
 
Disse forhold og krav definerer derfor steril procesteknologi, som en vigtig faktor i produktionen af lægemidler samt i fremstillingen af mad og drikkevarer. Derfor skal processerne i både produktion og i aftapning og/eller pakning udføres under sterile forhold for at sikre kvaliteten af det endelige produkt.

Læs artiklen fra Teknisk Nyt nr.3 2015
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded