Profile cover photo
Profile photo
Ulven og Uglen
10 followers -
Ulven og Uglen udgiver fantasy til et voksent publikum; både danske værker og danske oversættelser af udenlandske værker.
Ulven og Uglen udgiver fantasy til et voksent publikum; både danske værker og danske oversættelser af udenlandske værker.

10 followers
About
Posts

Post has attachment
I morgen, onsdag den 18. februar, skal Ulven og Uglen i radioen! Vi skal ind på P1 og fortælle om "Hvad skoven skjuler" og hvad fantasy for voksne er for en størrelse. Louise Floor Frellsen, forfatter til novellen "Bag masken", skal med derind for at give perspektivet som forfatter. 
Det bliver et sted i tidsrummet 14-16. Vi glæder os rigtig meget og håber at I har lyst til at lytte med!
Add a comment...

Post has attachment
I dag udkommer Ulven og Uglens første novellesamling, Hvad skoven skjuler. I lørdags holdt vi reception for forfatterne samt deres venner og familier. Det var ikke bare enormt hyggeligt, men også enormt lovende for os for flere af forfatterne røbede at de har romanmanuskripter på vej til os. Det gør os rigtig glade for vi har nydt processen med de syv kreative mennesker, og vi ser frem til at læse endnu flere spændende, tankevækkende og morsomme tekster fra deres respektive penne. 

Indtil da vil vi anbefale jer andre at tage et kig på Hvad skoven skjuler. Vi har glædet os til at dele bogen med jer.
Add a comment...

Post has attachment
Kære alle

Der sker masser af fremskridt nu for tiden! Vi er næsten færdige med arbejdet på Forbundsbrydersken, og det betyder at vi nu kan dele bagsideteksten med jer, så i kan få en ide om hvad der sker i bind 3 af Fortællingen om Blodet:


Bjergfruen har ført Sunia og Wulf over havet for at bryde Forbundet, for kun sådan kan Blodet få de underjordiskes hjælp i kampen mod Kulden. Det bliver en lang rejse gennem et fremmed land, hvor intet er, hvad det giver sig ud for, og snart er tvillingerne fanget i en verden, som de hverken forstår eller har kontrol over. Eller har de? Sunia betyder sandhed, og nu må Sunia forsøge at gennemskue, hvad det egentlig vil sige, og om hun vil være vi eller jeg.


Vores webshop er desuden kommet op, hvilket betyder at i kan bestille bogen allerede nu! Den er klar til salg den 30. oktober, hvilket også er dagen den vil ligge i din postkasse hvis du har forudbestilt den. Vi glæder os rigtig meget til at se bogen på tryk!
Add a comment...

Så kan vi endelig afsløre de noveller vi har inkluderet i antologien, og hvem der har skrevet dem!

Bag masken, skrevet af Louise Floor Frellsen.
Bonde og barde, skrevet af Holger Bjørnholt-Fink.
I mørket skal vi mødes, skrevet af Nina Svendsson.
Skoven, af Jakob Svane.
Skovkongen, af Mette Løgstrup.
Spektakelkompagniet, af Niels Kjærgaard.
Værnetræet, af Signe Fahl.

Vi er rigtig glade for de noveller vi har fået tilsendt, og glæder os til at se samlingen komme ud. Flere af novellerne er endda ved at være redigeret færdigt, og resultaterne er rigtig gode.
Over det næste stykke tid kommer der lidt mere information ud om hver af novellerne.
Add a comment...

Så blev det slutningen af august, og vi er blevet færdige med at læse alle de mange noveller. Der var mange forskellige stilarter og temaer, og rigtig mange gode historier. Nu har alle forfatterne fået svar, og vi glæder os til samarbejdet om at gøre de valgte noveller klar til udgivelse.
Listen med samlingens forfattere og noveller bliver offentliggjort inden længe.
Add a comment...

Post has attachment
Arbejdet med at få Forbundsbrydersken klar til udgivelse er godt i gang, og vi har nu fået en beskrivelse af bogen på vores hjemmeside.

Forbundsbrydersken af Anders Björkelid er 3. del af Fortællingen om Blodet.
Add a comment...

Hej allesammen

Så har vi flere gode nyheder! Vi har arbejdet på en ny hjemmeside i et stykke tid nu, og den er lige gået i luften. Den vil løbende blive opdateret det næste stykke tid da vi vil have en webshop tilknyttet som vil gå online i midten af august. Herefter vil I kunne forudbestille Forbundsbrydersken hvis I skulle have lyst til det  På webshoppen vil I også kunne se novellesamlingen, og i løbet af vinteren regner vi med at der kommer endnu flere titler til. 

Baggrundsbilledet på den nye side er lavet af Sophie Grunnet, og stor tak til hende for det flotte arbejde!
Add a comment...

Så er novelledeadlinen lige ved døren!

Vi har fået rigtig mange noveller ind allerede og de bliver ved med at komme ind. Vi er enormt glade for interessen og glæder os til at komme igang med at læse dem igennem. Tusind tak til alle jer der har sendt ind :)
Add a comment...

Post has attachment
Gode nyheder!

Kulturstyrelsen har godkendt vores ansøgning om støtte til oversættelsen af Forbundsbrydersken, del 3 i Fortællingen om Blodet, så nu har vi større luftrum på kistebunden til novellesamlingen samt jeres indsendte manuskripter.
Det her er en supergod nyhed, der giver os mange flere muligheder i tiden op til Forbundsbryderskens udgivelse, og vi er selvfølgelig rigtig glade for for støtten 

Vi glæder os til at se flere skriverier fra jer og ønsker en god sommerferie til jer der har det!
Add a comment...

Vi er to forfattere der snart starter vores eget forlag. Inden vil vi gerne indsamle noget konkret redaktionserfaring, og vi leder derfor efter vordende forfattere der gerne vil have en tekst udgivet og i den forbindelse vil være interesseret i at få nævnte tekst læst og gennemarbejdet. 
Dette vil ikke som udgangspunkt føre til en udgivelse, men det vil give dig erfaring med at forhandle med en redaktion før du sender din tekst ind for alvor. Vi vil arbejde seriøst med teksten, og processen vil vare et par måneder med gennemlæsninger, rettelser og så videre. 
At have deltaget i denne øvelse udelukker dig selvfølgelig ikke fra at sende ind når vi åbner forlaget, og prøve lykken der - og hvem ved; måske er det din roman vi vælger at udgive som den allerførste!

Forlaget henvender sig til voksne fantasylæsere, og det er derfor tekster til denne målgruppe vi er interesserede i.

Send dit manuskript ind til ulvenoguglen@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded