Profile cover photo
Profile photo
And Bica
85 followers
85 followers
About
Posts

Post has attachment
The guide to Old town Tirana in New Style.

Post has attachment
Tirana 's garden of a humanitarian

Post has attachment
Around the corner with post modern costumes.

Post has attachment
True Colors from Petrela' a city castle.

Post has attachment
Different thinking from Memory Painter.

Post has attachment
Turizmi Histori & Natyra prane Voskopojes

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Muralet e legjendave shqipe në gjimnazin e Tiranës - Gjuha e Kujtesës
Prej afro 15 vitesh, gjeneratat kalojnë para muraleve dhe sadopak në mendjen e secilit fotografohet ndonjë nga legjendat e thjeshtëzuara dhe realizuara në mënyrë modeste, me një lloj estetike të pëlqyeshme për syrin si dhe shumë mund. Brenda ADN së secilit ...
Wait while more posts are being loaded