Profile cover photo
Profile photo
siti zuraida Rajab
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Hubungi kami untuk sebarang masalah berkaitan ekon
0176575144 rizal
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Masih Berniaga Pasang & Servis Aircond
salam dan selamat pagi semua...untuk pengetahuan semua..kami masih lagi berniaga seperti biasa..walaupun tiada post baru dalam blog ni..jangan risau..anda boleh aje telefon atau wassap kami di 017-6575144 @ 011-23027043 untuk sebarang perkhidmatan berkaitan...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Kek Lapis Sarawak: Lapis Cheese
Rezeki Allah amat luas...terpulang pada kita nak ambil yang mana satu...ALHAMDULILLAH inilah langkat seterus bagi kami berdua...berniaga servis & pasang aircond masih berjalan seperti biasa/walaupun entri tentang dah kurang sikit..sebabnya kami sedang menyi...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat pagi Jumaat
  salam jumaat kawan2 semua...pagi ini tak sempat minum kopi malah tidak juga minum teh...hanya makan nasi lemak dan minum Zesty Zappel....lain macam pulak kan cara aku bersarapan..kawan2 makan apa pagi ni...moga urusan kita sentiasa dipermudahkan hendaknya...
Add a comment...

Post has attachment
Sendiri Itu Boleh Membunuh Perkahwinan
  sedang aku layan FB terbaca petikan ini di wall..saje je nak wat panduan untuk aku dan semua kawan2...khususnya bagi yang dah berkahwin ataupun berpasangan...rupanya beSENDIRIAN dalam hubungan boleh membunuh hubungan tu...tapi bila dilihat semula betul ju...
Add a comment...

Post has attachment
Berdoalah Untuk Sentiasa Cintai SiDia
  Dont Just Pray To Marry The Person You Love But, Pray You Love The Person You Marry I Will Always Love You Syah Rizal Will You????
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded