Profile cover photo
Profile photo
Abdsalam Ahmad
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Tupperware Brands : Katalog Januari 2015
Assalamualaikum wbt..apa khabar semua.. selamat tahun baru.. ermmm tak terlewat lagi kan kan.. mesti ramai yang dah taw kan penghujung 2014 banyak peristiwa berlaku di malaysia terutama banjir yg berlaku di Pantai Timur dan Kapal Terbang Air Asia terhempas....
Tupperware Brands : Katalog Januari 2015
Tupperware Brands : Katalog Januari 2015
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands: Katalog Indonesia December 2014
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Katalog Disember 2014
Assalamualaikum wbt dan selamat malam.. Dup dap dup dap... Esok dah 1 Disember.. sekejap je masa berlalu.. Sebulan lagi nak masuk tahun 2015. So Ladt katalog Tahun 2014. Jom cuci mata ok NAK ORDER?? WHATSAPP : 014-5061998
Tupperware Brands : Katalog Disember 2014
Tupperware Brands : Katalog Disember 2014
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Katalog Tupperware Brands Indonesia November 2014
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. saje2 nak share Katalog dari negara seberang cuci2 mata ye.. nak order nanti saya maklum pada seller yang jual.. Meriah uolsss...nak order jangan malu2 bertanya yer..heheheh..kulihat purple...
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Katalog November 2014
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi 1 hari lagi nak meninggalkan Oktober 2014 Katalog November 2014 Harga tertarik dan menarik Jaminan kualiti terbaik   Kalu nak order jangan malu2 berwhatsapp saya ok : 014-5061998
Tupperware Brands : Katalog November 2014
Tupperware Brands : Katalog November 2014
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Leaflet Oktober 2014
Assalamualikum wbt..Wah dah 15 hari x update blog.. dah bersawang.. Memang kalu xbuat cabaran memang tak update lah blog aku ni. Tupperware Brands Bulan Oktober  ini mengeluarkan satu leaflet untuk kempen kesedaran breast cancer.. Pink lagi tu.. Jom cuci ma...
Tupperware Brands : Leaflet Oktober 2014
Tupperware Brands : Leaflet Oktober 2014
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Hot Item Preview Oktober 2014
HOT ITEM OCTOBER 2014 Assalamualaikum wbt dan selamat malam , entry sebelum ni aku share katalog bulan 10. entry ini aku nak kupas hot item bulan oktober yang mana produk2 ini dijangka terlajak laris di stokis.Cepat serbu ke stokis tupperware berdekatan and...
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : KATALOG OKTOBER 2014
Assalamualaikum wbt.. Mood Bulan oktober mengganas.. yeahhhh... Jom cuci mata tengok apa yang menarik katalog oktober 2014 yang berminat nak order boleh sms/call/whatsapp/ telegram : 014-5061998
Tupperware Brands : KATALOG OKTOBER 2014
Tupperware Brands : KATALOG OKTOBER 2014
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : challange Day-30
Perkara menarik yang Enciktupperware bangga pada tahun ini Bismillahirahmanirahim..... Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua.. Alhamdulillah.. Last entry untuk #cabaran30hari  #kelabbloggerbenashaari PERKARA MENARIK YANG AKU BANGGAKAN PADA TAHUN 2014 A...
Tupperware Brands : challange Day-30
Tupperware Brands : challange Day-30
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tupperware Brands : Challange Day-29
Bunga Kegemaran dan ertinya untuk Enciktupperware Assalamualaikum wbt dan selamat Tengahari semua pengunjung semua.. Sihat?? Fuhhh Entry kali ni dah masuk hari ke-29 dah.. Esok last day.. yippie...hahahaha Tak sangka aku akan harungi cabarn ini dengan jaya....
Tupperware Brands : Challange Day-29
Tupperware Brands : Challange Day-29
enciktupperware.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded