Profile cover photo
Profile photo
Cebisanku Lavigne
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has shared content

Post has attachment
Dreams' Book
8:41 PM 19/6/2014 It's been a while.. Mampukah aku membina semula setiap impian yang aku pernah impikan hingga ia menjadi kenyataan? Bersembunyi juga penat. Bahkan sangat memenatkan. Alangkah baiknya aku berjuang. Tiada pernahkan terlambat. InshaALLAH. Drea...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Ulu Yam di Liverpool
Alhamdulillah.  Akhirnya khatam jugak Ulu Yam di Liverpool. Memang tabiat membaca aku yang agak perlahan pabila gaya penulisan mengesan di hati. Sejujurnya banyak kali pembacaan aku terhenti. Mengambil masa untuk menghadam dan hayati. Ambik 'feel'. ^^, Nak ...

Post has attachment
Belon. Fear Not.
Gambar sekadar hiasan. Cr Pic: Here AK5222 LCCT to KIA Fri 3rd Jan 2014 Depart: 0630 hrs Arvvd: 0815 hrs Latest flight yang mengocak ketenangan. Rasanya sejak fligt untuk event 1MET from KIA to LCCT hari tu, aku jadi sedikit cuak naik flight. Ada sedikit ke...

Post has attachment
Kopi Chenta
Cr Pic: http://coffeebean.com.au/ Suka kopi. Bau kopi harum. Suka kopi. Terutama kalau ada insan yang aku sayang buatkan untuk aku. Kadang- kadang kat rumah, saja buatkan teh je. Kopi biar mak yang buatkan. Sejujurnya bila bangun pagi pagi dan tengok atas m...

Post has attachment
Vroooom vrooom~
Drive keta baru kew tu~?  Hari nih mak gi keja drive keta baru. Erk. Kereta baru ke baharu? Sejak dua menjak ber-jak jak Bahasa Melayu saya semakin tunggang langgang. Rujuk sini untuk baharu vs baru. I am happy for her; walaupun kereta baharu membawa makna ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded