Profile cover photo
Profile photo
Skjoldby & Co
437 followers -
Vi connecter vores kunder med nye kunder.
Vi connecter vores kunder med nye kunder.

437 followers
About
Skjoldby & Co's posts

Post has attachment
Den her fugl vil lide samme skæbne som Allan:

Post has attachment
Her forklarer Google lidt mere konkret om, hvad det er for nogle ting, deres mobil-venlig opdatering går ud på, og lige så vigtig hvad den ikke går ud på. 

Post has attachment
Der er stadig mange, der tror, at SEO "bare er at trykke på et par knapper". Det er det altså kun hvis fundamentet er i orden.

Post has attachment
+Heidi Agerkvist var bekymret for søgeordskannibalisme. Læs med her hvordan hun undgår det. 

Post has attachment
Er dit produkt din rådgivning og vil du gerne lære at lave SEO i WordPress, så hop med på denne workshop => http://buff.ly/1vJCyu0

Post has attachment
Jeg kunne godt bruge din hjælp. 

I december holdte jeg webinaret 7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering. Det var gratis (og det er det stadig på YouTube). Det er nomineret til en SEM Award i kategorien SEO.

Lige nu kæmper jeg med de gode kollegaer fra Online Partners om første pladsen. Jeg elsker Grosen Fris' indlæg, men jeg vil elske endnu mere, hvis jeg, den lille SEO mand fra Tune, kunne snuppe SEO awarden. ;-)

Så giver du en stemme?

Vinder jeg, så kvitterer jeg med et SEO Q&A hangout, hvor du kan stille mig dit SEO spørgsmål.

Post has attachment

Post has attachment
Jeg ved godt mange stadig holder juleferie (det gør jeg også). Men jeg glæder mig altså helt vildt til at starte op den 5. januar.

www.seomentor.dk
Photo

Post has shared content
Så er der 180 tilmeldte til webinaret 7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering

Det er for dig som gerne vil i gang med søgemaskineoptimering eller som måske lige er startet.
Måske du kender det her:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Du har en hjemmeside, men den har ikke de placeringer på Google, som du ønsker dig. Du ved, at man kan optimere den, så den bliver synligere i Google, men du ved bare ikke, hvor du skal starte. 

Du har måske spurgt efter hjælp i en Google+ gruppe, LinkedIn-gruppe eller andet iværksætterforum, og har fået 117 råd, hvor den ene halvdel er sort snak og den anden halvdel er råd som modstrider hinanden.

Måske du endda har overvejet at købe søgemaskineoptimering, men har været bange for at købe katten i sækken. Måske har du allerede købt den… Katten i sækken altså. 


Jeg kan godt forstå, du er i vildrede. Og derfor vil jeg nu give dig det overblik, du står og mangler. Det overblik som gør, at du vælger de rigtige råd frem for de forkerte. Eller så du kan vælge den rigtige SEO leverandør og lade dine konkurrenter få lov at købe katten i sækken. 

► Du skal blot investere 1 time i mit selskab. 

Jeg afholder nemlig et gratis webinar (et online foredrag) hvor jeg giver dig:
7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering

Efter denne time vil jeg kort præsentere mit SEO Mentor forløb. Og jeg mener kort. Men hvis du ikke er interesseret i den, så kan du bare logge af webinaret, og gå i gang med at bruge de 7 vigtige ting, jeg har lært dig. 

Efter den korte præsentation så åbner jeg op for en times spøgerunde, hvor du kan stille mig spørgsmål. Så vil du lidt dybere end de 7 ting, eller ligger inde med spørgsmål til mit mentor forløb, så afsæt en ekstra time. 

★ PRAKTISK ★
Webinaret afholdes Tirsdag den 16. december 2014 fra kl. 11.30 – 13.30.
Det foregår på din computer – så du skal altså ikke bruge tid på transport. 

★ TILMELD HER ★
http://goo.gl/J1Av4W

Ved tilmelding, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev hvor jeg deler tips til søgemaskineoptimering og anden online markedsføring. Du kan afmelde når som helst. 

★ AGENDA ★
✔ Introduktion af mig
✔ 7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering
✔ Kort præsentation af SEO Mentor forløbet
✔ Spørgerunde

★ LARS, jeg kan ikke på dagen ★
Pyt. Du tilmelder dig bare alligevel og så får du webinaret tilsendt på mail efterfølgende. Så kan du se det når det passer ind i din kalender. 


Vi ses!
Lars Skjoldby

P.S. Tilkendegiv gerne her på Google+ eventet om du deltager, men den egentlige tilmelding finder du her: http://goo.gl/J1Av4W

Post has attachment
Så kan du se statistik på din Twitter konto:
https://analytics.twitter.com
Wait while more posts are being loaded