Profile cover photo
Profile photo
Kurre Stenbäck
58 followers -
Yhteiskunnallisesti liian aktiivinen, mielipiteilläni ärsyttävä ja silleen. Suunnittelee YouTube TV kanavaa, aluksi kerran viikossa Suomeksi ja Englanniksi.
Yhteiskunnallisesti liian aktiivinen, mielipiteilläni ärsyttävä ja silleen. Suunnittelee YouTube TV kanavaa, aluksi kerran viikossa Suomeksi ja Englanniksi.

58 followers
About
Posts

Post has attachment
Melkoinen juttu joka osoittaa hyvin millainen tuo "ihana" ja niin rakastettava Intia on.
Raakamainen, brutaali hallinto kuten heidän turisteja ja omia naisia raiskaavat jengit, ja vaikka mitä.

6 miestä Briteistä ja USAsta toimivat risteilyaluksella turvamiehinä, etenkin merirosvoja vastaa, kaikilla taustalla Armeija, eli ex-sotilaista. Sitä varten heillä oli aseet.

Virhe tapahtui kun alus tuli Intian hallinnoimalle merialueella ja rannikkovartiosto astui laivaan josta löysivät aseet, 2013.
Siitä asti ovat olleet ns. "helvetin luolassa" kolmentuhannen murhamiehen, raiskaajien ym. kanssa.
Eräs alioikeus tuomitsi heidät Intian lakien ja suvereenisuuden loukkaamisesta 5 vuoden tuomiolla. Mahdollisuus on että he istuvat vielä toiset 4 vuotta kun kehtasivat valittaa tuomiosta.

Ja hyvää Joulun jatkoja Uutta Vuotta odotellessa

Post has attachment

Post has attachment
Some where there is the real Erik Clapton....
And how many times in my youth I made my own Danny Boy....

Post has attachment
Siis ei paha, ei alkuunkaan. Niin se sujuu kun sen kokonaisuuden osaa, suorastaan taikuutta.

Post has attachment
Kurre Stenbäck commented on a post on Blogger.
Sitaatti: Jumala sanoo: “Minä kostan isien pahat teot lapsille ja lastenlapsille aina kolmanteen ja neljänteen polveen asti.”

Olen aina "kapinoinut" sitä perinteistä selitystä vastaan. Kysynkin mitä nuo "pahat teot ovat"? Ne eivät ole mitään siitä mitä asiaan pyritään ymppäämään.
Menemättä asiaan sen kummemmin niin seuraus on "geneettinen", eli lapsi ja niiden lapset saavat kantaakseen sitä mikä siirtyy DNA:n mukana.

Se mikä on taustalla ei liity kurittamiseen tai sen puutteeseen - pikemminkin tietämättömyyteen, liialliseen liberalismiin, arvojen kadottamiseen.

PS. Se mikä on ihmiselle tuhat vuotta on Jumalalle yksi päivä.

Post has attachment
Niinhän minä sanoin ja kirjoitin saman päivänä. Joten kuka on asiasta vastuussa - sitä kun aina tivataan?
Arkadianmäki ja kulloinkin vallassa ollut hallitus ja viime kädessä Eduskunta joka on hyväksynyt leikkaukset. Onnettominta on että aloyttelevat lääkärit joutuvat Terveyskeskuksissa tunnistamaan ja sitten hoitamaan tuollaiset ja vastaavat henkilöt.
Pelkään pahoin että vastaavia tulee toistumaan.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004894726.html

Lööppijournalismia ja valemediaa.

Ensin osanottoni Imatran uhrien omaisille ja läheisille.

Valemedian tunnistaa, jopa viihdyttää mutta nuo "maamme eri medioiden ammattilaiset" huolestuttaa, ja saa sappeni kiehumaan.

Lähdin kahden maissa pajaani kun en voinut kestää TV:ssä ollutta tiedotustilaisuutta ja siellä sitten kuulokkeet korville metelin takia. Radio jäi auki ja taas tuli uusintaa jossa nuo "journalistit" tenttasivat poliiseja, uudelleen ja uudelleen - täyttä idiotismia, kuvottavaa tyhmyyttä ja suljin radion.

Miten, siis miten poliisit, tutkinnan johtajat voivat kertoa mikä oli motiivi? Ja ne lukuisat muut vastaavat kysymykset! Mistä he, nuo poliisit sellaista voivat kertoa? Onko heillä sellainen kristalli pallo? Tai tietoa ennakkoon?

Heille on ollut tähdellisempää tehtävää asian selvityksen kannalta, tehdä kenttätutkimukset, todistajien haastattelut jne. kuin istua rupattelemassa niitä ja näitä tuon ampujan kanssa!

Ei todellakaan, noiden "journalistien" mukaan. Heti vain kuulustelemaan ja kyselemään vaikka eivät ole täysin perillä mitä oli tapahtunut. Eräskin tivasi poliisilta sitä että oliko aseeseen tullut toiminta häiriö kun vain kolme kuoli! Sekin joku todella nuori nainen.
Ei se pidätetty sieltä mihinkään pääse lähtemään. Kas kun eivät anoneet lupaa päästä heti haastattelemaan tuota ampujaa!

Ja sitten netissä on nyt sitä "lööppijournalismia; eli otsikoinnin muokkaaminen mielenkiintoa herättäväksi - asiasisällön kustannuksella."
Heitetään oletuksia ilmaan ilman sisältöä. Siinä on meidän, maamme journalistien taso ja niitä pitäisi sitten arvostaa ja kunnioittaa?
Ei xxx--- rumia sanoja.

Post has attachment
Oodi puunsorvaajalle, naiselta jolla on sanomisia ukkonsa puupajajutuista :)
Photo

Post has attachment
Kun luin tuota Sallan juttuja niin kyllä pisti vihaksi, Sipilän puolesta.
Niin tyypillistä Vasemmisto Kommunistin toimintaa. (Antoi mm. haastattelun Kansan Uutisille).

Huomatkaa Sipilän toiveet:
- Tätä viestiä ei saa käyttää julkisuudessa.
- Tätä vastausta ei saa käyttää tai lainata jutuissa.

Ja sitten tuo Akka julkaisee kaiken - luvatta - jossa Sipilä ei ole ollut aktiivinen aloituksessa vaan hän on vastannut takaisin saamiinsa yhteyden ottoihin.

https://www.facebook.com/salla.vuorikoski/posts/10154511647352529
Wait while more posts are being loaded