Profile cover photo
Profile photo
Engel & Völkers Gent-Centrum
88 followers
88 followers
About
Posts

Post has attachment
TE KOOP: Charmant landhuis in groene omgeving

Dit landhuis, ooit de woning van de eigenaars van de oude brouwerij, is gelegen in het centrum van Oordegem. Binnen in het huis kan men genieten van de prachtige authentieke elementen die talrijk aanwezig zijn.
De grote meerwaarden aan het landhuis zijn de enorme volumes, het idyllische karakter en dit alles in een groen kader.
De woning telt 2 leefruimtes met open haard, 2 uitnodigende eetplaatsen, 5 ruime slaapkamers en 3 ingerichte badkamers.
De prachtige tuin met tennisbaan maakt het plaatje compleet. http://ow.ly/i/cRknv http://ow.ly/i/cRknO http://ow.ly/i/cRknX http://ow.ly/i/cRko8 http://ow.ly/i/cRkoq
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wat zijn we trots op onze stand op het Flanders Horse Event te Beervelde!
Kom ons zeker eens bezoeken van 5 tot 9 augustus en wij zullen u met alle plezier ontvangen.
Meer info over het Flanders Horse Event op http://www.flanders-horse-event.com/
Tot dan! http://ow.ly/i/ccuR0 http://ow.ly/i/ccuRr
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Proficiat aan de nieuwe huurders van dit prachtige appartement te Gent!
#Rented #Vastgoed #RealEstate #EngelVoelkers #Gent-Centrum
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lege portemonnees!

Ze zijn weer voorbij, die Gentse Feesten. De laatste sporen worden "au fur et à mesure" uit de stad verwijderd. Enkel De Gentse Barge ligt nog aangemeerd, en wel voor ons Engel&Völkers-kantoor. Deze schitterend gerestaureerde 18de-eeuwse trekschuit mag gerust het vlaggenschip van de Feesten genoemd worden. Binnen enkele uren of dagen vaart die de stad weer uit. Bij valavond, zoals steeds. Dan verdwijnen de Feesten even geruisloos als ze er gekomen zijn. Dat soort tradities balsemen de ziel van een belegerde stad.

Maar tradities veranderen soms. Voor het tweede jaar op rij vond de “maandag van de lege portemonnees” op zondag plaats. De dag waarop de feestengangers hun laatste centen opsouperen. Geluk en tragiek, het zijn twee loten van dezelfde stam.

Geheel los daarvan wilden we even meedelen dat Engel&Völkers heel wat expertise in huis heeft voor het naar waarde schatten van uw eigendom(men). Wie zou die immers onder de marktwaarde willen verkopen? Onze makelaars zijn een geschikte partner indien u er aan denkt uw vastgoed op de markt te plaatsen. We begeleiden u van schatting tot akte. Loop even aan bij ons op kantoor: Kleine Vismarkt 2 te Gent. Nog even naast de Barge.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De schuld van de Cervantes!

U kunt het zich vast niet voorstellen, maar ook vastgoedmakelaars hebben wel eens vreemde dromen. Zeker tijdens de Gentse Feesten. Ik weet ook niet waar dat aan kan liggen.

Zo droomde ik vannacht dat ons kantoor in Gent-centrum reeds in de 16de eeuw in exclusief vastgoed deed. Het was een rustig voortkabbelend bestaan, dat kan ik u gerust meedelen. Tot er op een gegeven moment een Spanjaard ten kantore binnenkwam. Of ik geen leuk optrekje wist? Rustig gelegen maar toch dichtbij alle toeristische attracties van de stad. Een locatie waar een prinsenkind kon worden geboren. We bladerden samen door ons perkamenten portfolio, maar de nobele vond niet bepaald iets van zijn gading.

“Qué no!,” riep hij uit. Hij had het niet begrepen op onze knusse stadspaleisjes of kneuterige Gerard-de-Duivel-steentjes. “Màs grande, coño, màs grande!”. Torentjes wou hij. En kanteeltjes. En een carport voor de koetsen van de bezoekers. De Spanjolen zagen het groot; het waren de Amerikanen van hun tijd. De schuld van Cervantes (ook al moest die nog geboren worden). Verder op zijn desiderata stond een visvijvertje voor de dagverse waterzooi en de gebeurlijke zomerse skinny dipping. De hele rimram, quoi. Liefst ook met een parkje voor wilde dieren, want de bey van Tunis had reeds een aantal leeuwen als doopcadeau beloofd. Wat geef je immers aan een koninklijke baby? Ik had zélf niets toepasselijker kunnen verzinnen.

Ik zuchtte even. Het zou geen sinecure worden. Het meeste patrimonium moest immers nog worden gebouwd in Gent. Alleen al op de aanbouw van het kantoor waar ik mij bevond, zou het nog 250 jaar wachten zijn... Het Gravensteen, dacht ik. Maar dat was niet geïsoleerd. En de wifi haperde soms. Soit.

Na wat omzwervingen door de fiere stede, kwamen we door een donker poortje op het ideale perceel terecht. Hof ten Walle, heette het. Het stekte zich uit van het Gravensteen tot aan de Rabottorens. Een gebied waar de zon nooit ondergaat. “Gôh,” dacht ik bij mezelf. “Deze plek zou eigenlijk best wat hoogbouw kunnen verdragen”. Maar ik borg mijn visionaire plannen op en sloot de deal. "Olé," zei de Spaanse edelman. "Dit wordt het ons prinsenhof!".

Had ik geweten dat die Spaanse boreling Keizer Karel was, die mij later mijn commissie weer afhandig zou maken onder bedreiging van een strop, dan had ik hem naar onze concullega's in Sint-Martens-Latem doorverwezen. Ook een Gentse vastgoedmakelaar heeft zo zijn principes. Honni soit qui mal y pense.

Ik herhaal het. Die Gentse Feesten zorgen voor vreemde dromen. Overigens zijn onze kastelen tegenwoordig goed geïsoleerd. En de wifi hapert maar zelden. En de stroppendragers nippen van hun Keizer Karel-bier, terwijl ze Spaanse toeristen de verkeerde kant opsturen. Je weet maar nooit. Ze zien het immers nog steeds groot. De schuld van Cervantes.

Engel&Völkers wenst u Goeie Gentse Feesten!
Photo
Add a comment...

TE KOOP: Charmant landhuis in groene omgeving.
Add a comment...

Post has attachment
Instapklaar duplex appartement!
http://ow.ly/NKQ1C
#tehuur #immo #engelvoelkers #Gent
Voor meer informatie: http://bit.ly/1Jma9Oo
Add a comment...

Post has attachment
Ons cliënteel is gekend om zijn verfijnde smaak, zowel in vastgoed als in de betere restaurants. In één van onze hoofdregio's, de Vlaamse Ardennen, ligt het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. Zij haalden afgelopen week de 54ste plaats op de San Pellegrino lijst van de 100 beste restaurants ter wereld.
Proficiat aan het volledige team, doe zo verder!

http://www.hofvancleve.com/
http://www.engelvoelkers.com/nl-be/gent/centrum/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded