Profile cover photo
Profile photo
Firma de Curatenie
7 followers -
Firma de curatenie.
Firma de curatenie.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Doriti sa spalati masina dar nu aveti timp? Global Cleaning Solutions ofera servicii de spalatorie auto la domiciliu la cele mai ridicate standarde. Substantele folosite un procesul de spalatorie auto la domiciliu sunt ecologice si nu ataca mediul inconjurator. Doar la www.fara-apa.ro!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Intr-un proces de curatenie desfasurat, sunt anumite suprafete care necesita o atentie sporita iar curatarea lor se face de cele mai multe ori intr-un timp mai indelungat. Un bun exemplu in acest sens in reprezinta covoarele sau mochetele, accesorii care nu lipsesc din nicio locuinta sau birou modern. Mai multe pe www.urgentcurat.ro
Add a comment...

Firma de curatenie Global Cleaning Solutions are experienta vasta in activitatile de curatenie. Personalul experimentat angajat la firma de curatenie va garanta ducerea la capat cu succes a oricarei lucrari de curatenie.
Add a comment...

Firma de curatenie Global Cleaning Solutions realizeaza servicii de curatenie pentru birouri, sali de sedinta, spatii comune si multe altele. Nu ezitati sa contactati acum firma de curatenie pentru o oferta personalizata.
Add a comment...

Firma de curatenie Global Cleaning Solutions realizeaza curatenie la cele mai ridicate standarde. Firma de curatenie este atenta la detalii si duce toate lucrarile la capat cu acelasi devotament. Contactati acum firma de curatenie.
Add a comment...

Firma de curatenie Global Cleaning Solutions este experta in servicii de curatenie. Firma de curatenie executa lucrari de curatenie profesionala. Preturile practicate de firma de curatenie sunt cele mai mici de pe piata.
Add a comment...

Post has attachment
Firma de curatenie | www.firma-de-curatenie.ro | 0752 824 911
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded