Profile cover photo
Profile photo
Cekmin Nimsay
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros Purple
Assalamualaikum, Baru jap tadi pos pasal bunga dulang yang saya buat masa majlis pertunangan, sekarang saya tunjukkan pula bunga dulang hantaran felt roses berwarna purple/ ungu. memang sesuai utk mereka yang inginkan gubahan yang simple, tiada masa dan kem...
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros Purple
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros Purple
jemarimontel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros
Assalamualaikum.. dah lama x update blog ni.. busy sangat-sangat. Untuk pengetahuna semua, saya kembali aktif membuat bunga tangan dan kraf-kraf lain. Anak dah 6 bulan lebih, so makin senang jaga. Sekarang saya membuka tempahan untuk bunga dulang felt ni. I...
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros
Bunga Dulang Hantaran Felt Ros
jemarimontel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3D paint pen supplier
Assalamualaikum.. Saya dapat banyak emel, sms, comment dari pembaca blog saya tanya kat mana nak cari 3D paint pen tu.. sampai satu saat saya dah tak larat nak reply... tak semestinya kena beli brand yang sama macam saya pakai.. Cat 3D brand Tulip yang sela...
3D paint pen supplier
3D paint pen supplier
jemarimontel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3D paint pen supplier
Assalamualaikum.. Saya dapat banyak emel, sms, comment dari pembaca blog saya tanya kat mana nak cari 3D paint pen tu.. sampai satu saat saya dah tak larat nak reply... tak semestinya kena beli brand yang sama macam saya pakai.. Cat 3D brand Tulip yang sela...
Add a comment...

Post has attachment
KIT DIY BUNGA TELUR FELT HEART SHAPE
Assalamualaikum... ada tak yang teringin nak buat DIY bunga telur felt heart shape ni tapi tiada barang dan tutorial yang lengkap?? means step-step yang lagi details untuk buat bunga telur felt ni (eg: cara nak jahit jahitan insang pari)?? saya bercadang na...
KIT DIY BUNGA TELUR FELT HEART SHAPE
KIT DIY BUNGA TELUR FELT HEART SHAPE
jemarimontel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KIT DIY BUNGA TELUR FELT HEART SHAPE
Assalamualaikum... ada tak yang teringin nak buat DIY bunga telur felt heart shape ni tapi tiada barang dan tutorial yang lengkap?? means step-step yang lagi details untuk buat bunga telur felt ni (eg: cara nak jahit jahitan insang pari)?? saya bercadang na...
Add a comment...

Post has attachment
KIT DIY BUNGA TELUR FELT HEART SHAPE
Assalamualaikum... ada tak yang teringin nak buat DIY bunga telur felt heart shape ni tapi tiada barang dan tutorial yang lengkap?? means step-step yang lagi details untuk buat bunga telur felt ni (eg: cara nak jahit jahitan insang pari)?? saya bercadang na...
Add a comment...

Post has attachment
Pearly Felt Roses Hand Bouquet - Peach & Baby Blue
Assalamualaikum, saya sekarang ni makin malas nak menaip entry... order banyak so takde masa sangat nak update blog... tapi kalau tak update kang ada yang ingat saya dah tak aktif buat bunga kan :) ... ni bunga terbaru yang saya siapkan... order "ad hock" p...
Add a comment...

Post has attachment
Felt Roses Hand Bouquet (Yellow, Red, Brown)
Assalamualaikum... Lamanya saya tak "mengepos" update bunga kat blog ni... dah ada labah-labah buat tapak nak bina sarang nampaknya ya?? quite busy nowadays... ceeewaahhh... SKIPPING LA PLAK.... tapi memang busy betul pun.... banyak benda nak di"settlekan" ...
Add a comment...

Post has attachment
Felt Roses Hand Bouquet (Turquoise, Yellow & Maroon
Assalamualaikum... hari saya perkenalkan kepada semua satu lagi bunga tangan yang saya baru sahaja siapkan untuk pelanggan saya pada minggu lepas.. Felt Roses Hand Bouquet... kombinasi biru sekolah menengah (turquoise), kuning lemak ketam terang dan merah u...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded