Profile cover photo
Profile photo
ayu mee
335 followers
335 followers
About
Posts

Post has attachment
Kad Kawin Online
Assalamualaikum korang semua..huuhaiii baru hari ni aku dapat masuk blog ,, kali terakhir update tahun lepas 2014..pehhh berabat.nak masuk 2016 dah pun, setahun muncul sekali dah macam hape je haha Kali ni aku muncul nak bagi tahu korang satu benda yang sur...

Post has attachment
Perkhidmatan Kerja
SALAM...............salam rabu untuk anda semua.......dah pertengahan bulan JANUARI, cepat sungguh masa berlalu...Ok la kali ni saya tak nak bebel cerita yang merapu,,,,tapi kali ini saya nak buat iklan sikit..heheh sikit tak banyak pun....butiran selanjutn...

Post has attachment
FARIS
Selamat hari Jumaat kawan-kawan............ Hari ini 31/11/2014.............. (hantar report, USP, Finance) Esok 1/11/2014.............. (tidur, jalan-jalan, nontot TV) Huwaaaa lega settle sudah semua kerja aku,,,,,,,ini hari aku mau tunjukkan dekat korang ...

Post has attachment
JERUK ASAM BOI
Assalamualaikum dan selamat petang kalian semua, haa lama sangat dah aku menyepikan blog nih....rasa-rasa sebab apa....kemalasan ke kesibukan ke ketiduran..); siapa hebat cuba teka hehe Hari ini kerajinan aku datang bawa makanan untuk korang yepiiiiii..yepi...

Post has attachment
Hotel
Assalamualaikum........... Selamat Pagi........ Mesti korang Pelik, apasal la tiba-tiba tajuk HOTEL, nak main hotel-hotel pulak ke, masa kecil asik main pondok-pondok ja,,,,,hahaha bersihkan pemikiran korang ye.....Sebenarnya esok aku kena check in dekat Sh...

Post has attachment
ayu mee commented on a post on Blogger.
klik nuff awak...) =

Post has attachment
Kucing Comel
Assalamualaikum........... Selamat Hari Jumaat Kawan-Kawan............ Apa korang bikin pagi cenggini, sudah sarapan, jogging, kemas rumah, basuh pinggan, buang taik kucing...........Haaaa buang taik kucing haha sorry yang tengah makan tu )=, ibaratkan je t...

Post has attachment
Rumah 4 Musim, Bukit Cerakah
Assalamualaikum.......... Selamat pagi nak ke tengahari.............. Hai, selamat berkerja dan study untuk korang yang awesome...semalam cuti pergi berjalan mana, ke pergi makan kenduri pengantin...lama gila tak makan nasi minyak pengantin ni,,,siapa nak k...

Post has shared content
Sdp ke cendol kt sne,,tgk rmai btl beratur heheh

Post has attachment
Jentikkuman.blogspot.com nk berkenalan Dgn blogger otai ,,,peace yoow
Wait while more posts are being loaded