Profile cover photo
Profile photo
Tasya Salleh
27 followers -
Ms Whatever Forever 21
Ms Whatever Forever 21

27 followers
About
Posts

Post has attachment
The Less I Care, The Happier I am...
r I am...

Post has attachment
Budak Baru Nak Up
Bila budak baru nak up, tiba-tiba dia cakap; eh, dia beli MK, beli Coach semua hutang... Bila budak baru nak up, beli MyVi dan tiba-tiba; laa MyVi nama ex-boyfriend ke? Kwang...kwang...kwang... Kisah di atas tidak ada kena-mengena dengan sesiapa, samada yan...

Post has attachment
Drama Queen
My parents would always tell you that I was the crazy princess growing up.  I was a Drama Queen. Mallory Jansen

Post has attachment
Drama Queen
My parents would always tell you that I was the crazy princess growing up. I was a drama queen.  Mallory Jansen

Post has attachment
The Emotion and The Journey...Part 4
Ini antara yang excited untuk dikongsi bersama; Checklist Mama & Baby.  With little help of Nurul, akhirnya satu long list siap! Tinggal nak fill up je...huhu...and as you can see, by the time I update this post, checklist nie pun dah almost complete! Yeay!...

Post has attachment
55 Funny But Hurting True Facts About Daily Life. #46 Hurts The Most!
Do you know what the biggest lie on the internet is, or what the most difficult thing to complete is, or what the true course of relationship is? All these questions are quite normal, but the answers are pretty shocking. Here we are listing some of the most...

Post has attachment

Post has attachment
The Emotion and The Journey...Part 3
Haaa...perasan tak ada some correction kat 'Nama Ibu' tu? Hahaha!!! Eiii, ini adalah antara sifat-sifat 'blur' di awal kehamilan! Memang kena gelaklah dgn nurse kat Az-Zahrah nie.  Sampai doctor pun tanya...uwaaaa!!! Malunya! On card tu, 'Nama Ibu' meant fo...

Post has attachment
The Emotion and The Journey...Part 2
Gambar kat atas nie seminggu sebelum 'busy' dengan pregnancy test :).  Time nie rasa memang masih bertahan lagi dengan diet.  Tak tau apakan so konon no carbo still.  Then slowly...the moment confirmed, antara gambar-gambar terawal; First thing realised on ...

Post has attachment
The Emotion and The Journey...Part 1
2nd Test from Clinic Scan Image from the 2nd Test Test sendiri dengan brand Guardian 1st Test dengan Clearblue :) 2nd Test dengan Clearblue :))) Between May - June 2014... Not much different...life macam biasa.  Rutin harian; bangun awal pagi, shower, break...
Wait while more posts are being loaded