Profile cover photo
Profile photo
Nor Muhammad
21 followers -
when there is a hope, your fear will come after you, just leave it there.
when there is a hope, your fear will come after you, just leave it there.

21 followers
About
Posts

Post has attachment
kerana menahan marah itu adalah ilmu.
salam bloggers sekalian.. sihat ? alhamadulillah.  nafas agung yg dihidu diberi sang Pencipta tiada tandingan. biasa org ckp, bersyukur kerana diberi nyawa untuk hidup. tapi kita seakan lupa perihal hidup kerana sibuk hal hal yang pada akhirnya langsung tak...
Add a comment...

Post has attachment
reflection towards our observation.
bonjour!  pheww, lame nye tak update. bila tengok last post, last year, dec 2014. lame ke tak? terbengkalai blog. hahaha.  okay, alhamdulillah ade juga mase untuk menulis. sikit update,  setelah beberapa bulan menjadi penganggur, dapat jugak  keje as an eng...
Add a comment...

Post has attachment
ziarah umrah.
Assalamualaikum blogger sekalian. Alhamdulillah, baru selesai aku mengerjakan umrah minggu lepas. terasa rindu hati ini berada di tanah haram. telah lame diri ini tidak menulis dan ingin share something that I got from there. maybe this is some part that co...
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia.
salam blogger sekalian. Alhamdulillah telah sempurna degreeku dalam electrical engineering. graduation pon sudah. cuma kerja belum lagi. apatah lagi kawin. hahaha. jauh lagi perjalanan. jalan yg belum pasti. masih mencari hala tuju yang sebenar. rahsia. ter...
Add a comment...

Post has attachment
Jika kau tidak tahu. diam itu lebih baik.
selamat malam pembaca yang ku kasihi, sejak menjak ne, aku lebih banyak perhati orang. bukan stalk, cuma pemerhati. di alam maya, tantang dua mata. harap paham maksudku. masih lagi penganggur. belum ada rezeki untuk menjawat jawatan engineer. layak ke? tiad...
Add a comment...

Post has attachment
satu coretan (PART II)
hai blogger blogger yang dikasihi, makin lama makin berhabuk tanpa sebarang kalam hati. hari ini aku ingin mulakan semula kalamku agar tidak terhenti. hampir tiba raya aidiladha ne ingin kurapatkan tulisanku agar menusuk ke dalam jiwa pembaca blog ne yang t...
Add a comment...

Post has attachment
for coffee lover only!
Add a comment...

Post has attachment
happy eid 2014!
salam semuaanya! sihat? dah nak abis my degree. waiting for the official result. hope this last semester result comes with flying colors. apa khabar Ramadan yang lalu? baguskah? harapannye dapat diampunkan dosa dosa yg lalu to all my followers or whoever re...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded