Profile cover photo
Profile photo
Case Containere Maritime
4 followers -
www.rofrance-construct.ro
www.rofrance-construct.ro

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Casa container maritim

Casa din container maritim este moderna si ofera, la costuri foarte mici, o mare flexibilitate.

Casele din containere maritime sunt folosite ca locuinte in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest de multi ani. Ele si-au dovedit in timp rentabilitatea.

Izolam casele din containere maritime astfel incat sa aveti o temperatura perfecta pe timpul verii si pierderi minime de caldura in sezonul rece. Pentru vara, dotam casa din containere maritime produsa cu instalatie de aer conditionat de 12000 BTU. Aceasta este inclus in pret.

Compania noastra este lider in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime. Atat cele destinate pietii din tara cat si casele pentru Franta sunt produse in Romania.

Termenul de productie pentru casa de containere maritime este foarte scurt, predarea acesteia facandu-se „la cheie”: 3 saptamani pentru o casa de 30 mp utili si 6 saptamani pentru o casa de 60 m utili.

Casa din containere maritime prezinta o serie de avantaje: costuri mici de productie si de intretinere, rezistenta la cutremure, poate fi realizata in ce configuratie va doriti, poate fi modificata oricand implicand costuri foarte mici, poate fi mutata dintr-o locatie in alta in functie de necesitati.

Pentru a amplasa o casa din containere maritime aveti nevoie de un strat de piatra, o fundatie usoara din beton sau piloni din beton – in functie de bugetul pe care il alocati si necesitatile dumneavoastra.

Casa din containere maritime este predata „la cheie”.

Pretul unei case din containere maritime „la cheie” variaza in functie de suprafata acesteia: pentru o casa formata dintr-un singur container – 30 mp utili – 11900 Euro, TVA inclus.

O casa formata din 2 containere maritime – 60 mp utili – 22900 Euro, TVA inclus.

Echipele noastre sunt formate din personal cu peste 6 ani de experienta in productia caselor din containere maritime: ingineri, arhitecti, designeri de interior si exterior, constructori, prelucratori metale, electricieni, instalatori, etc.

Experienta acumulata de colegii nostri va da siguranta ca veti primi o casa din containere maritime de o calitate IREPROSABILA.

Casele din containere maritime pot fi amplasate in orice mod va doriti: cu o desfasurare pe orizontala sau pe verticala, rezultand o casa cu unul sau mai multe etaje.

Casa din containere maritime are inclus in pret si scara de acces la etaj, care poate fi interioara sau exterioara, in functie de dorintele clientului.

La etaj poate fi realizata o terasa generoasa, perfecta pentru serile de relaxare.

Casa din containere maritime este ideala pentru locuit sau vacante. Poate fi amplasata pe orice teren, de la malul marii pana in zonele montane.

Optional, putem sa dotam casa din containere maritime cu sistem de panouri solare si turbina eoliana astfel incat sa fie independenta energetic. Va puteti amplasa casa exact in locatia pe care o doriti, fara a fi constransi de apropierea de retelele de utilitati.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa solicitati o oferta de pret personalizata, va invitam sa ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Casa containere maritime

Casa din containere maritime beneficiaza de foarte multe avantaje: costuri de achizitie mici, costuri de intretinere reduse, poate fi configurata in orice mod va doriti, posibilitatea de a fi modificata in functie de necesitati, rezistenta la cutremure, poate fi mutata in alta locatie atunci cand situatia o cere.

Pretul unei case din containere maritime, predata „la cheie”, este de 11900 Euro, TVA inclus pentru o suprafata utila de 30 mp si 22900 Euro, TVA inclus pentru 60 mp utili.

Casele din containere maritime pot avea suprafete variabile, de la minim 30 mp pana la peste 200 mp utili. Pentru suprafete de peste 60 mp utili, va invitam sa solicitati o oferta de pret personalizata.

Compania noastra este lider de peste 6 ani in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime. Atat cele vandute pe piata din tara cat si cele exportate sunt produse in acelasi loc, in Romania.

Casa din containere maritime este perfect izolata astfel incat sa asigure o temperatura ideala pe perioada verii si pierderi foarte mici de caldura in sezonul toamna – primavara. Pentru vara, casa din containere maritime este dotata cu instalatie de aer conditionat de 12000 BTU, inclusa in pretul de vanzare al casei.

Termenul de executie al unei case din containere maritime este de numai 3 saptamani pentru una formata dintr-un singur container (30 mp utili) si 6 saptamani pentru 60 mp utili.

Casele din containere maritime sunt folosite de foarte multi ani in Europa de Vest, perioada in care au demonstrat ca sunt extrem de economice si bine optimizate.

Optional, dotam casa din containere maritime cu panouri solare si turbina eoliana astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la retelele locale de utilitati. Avand o casa din containere maritime INDEPENDENTA ENERGETIC, va asigurati posibilitatea de a instala casa oriunde va doriti, fara a fi constransi de utilitatile din zona.

Casele din containere maritime sunt perfecte pentru locuit sau vacante. Pot fi amplasate oriunde, atat in zona de ses cat si la munte sau pe malul marii. Sunt ideale pentru pescuit, vanatoare sau relaxare.

Casa din containere maritime ofera posibilitatea de a fi configurata oricum va imaginati, putand fi desfasurata atat pe orizontala cat si pe verticala, astfel incat sa aveti la dispozitie unul sau mai multe etaje.

Putem sa construim la etaj o terasa generoasa, perfecta pentru serile in care doriti sa va relaxati. Terasa este INCLUSA IN PRETUL AFISAT MAI SUS.

Casa din containere maritime este moderna si este dotata in interior conform gustului si dorintelor clientului.

Echipele noastre sunt formate din personal cu peste 6 ani de experienta in domeniu. Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat sa avem garantia ca oferim clientilor nostri case IMPECABILE calitativ si estetic.

Echipele sunt formate din ingineri constructori, arhitecti, lucratori in metal, designeri de interior si exterior, instalatori, constructori, tamplari, electricieni, etc.

Casa din containere maritime poate fi amplasata pe o fundatie usoara din beton, pe un strat de piatra sau pe piloni de beton. Decizia trebuie luata in functie de configuratia terenului si bugetul pe care il alocati.

Casa din containere maritime poate fi modificata oricand, costurile pe care le implica aceasta operatiune sunt minime.

Livram case din containere maritime in toata tara.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa solicitati o oferta de pret personalizata, va invitam sa ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded