Profile cover photo
Profile photo
Fareeha Ahmad
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Barang Dapur Basah
Assalamualaikum wbt. anyeong-haseyo!! Setelah sehari mendiamkan diri meh aku sambung balik bebelan aku. Sape kat sini rajin memasak? kita geng...hehehe..aku memang suka+rajin (kalau ada bahan)  memasak ni..hihihi..jangan ingat aku suka layan drama korea tu ...
Add a comment...

Post has attachment
urusan PUSPAKOM dan JPJ
Assalamualaikum wbt. anyeong-haseyo!! last entry (walhal smlm jek) aku de share pasal prosedur pengurusan pusaka kecil untuk tukar nama pemilik kan. so, skrg aku share pengalaman aku mengerah tenaga pergi bawa kereta yang nak ditukar nama ke mana kan..meh k...
Add a comment...

Post has attachment
#throwback few weeks after....
Assalamualaikum wbt. anyeong-haseyo!! kemain rajin aku update post baru..ni kes dh takde drama baru nak tgk..baru nmpak de benda lain blh buat sebenarnya selain ngadap drama korea tu tau...masha Allah...lagha tul..abis tu, de je drama baru yg lain but my st...
Add a comment...

Post has attachment
Happy 5th Anniversary
Assalamualaikum wbt. anyeong-haseyo!! #sila jangan salah faham...baca dulu baru tahu..hahaha Koreanya tak leh tinggal kan..ntah pe yg dikejarnye xtau ler..hahaha..ok, meh masuk bab kerja lak..bab personal tak usahla di canangkan sangat..huhu..aku dapat rasa...
Add a comment...

Post has attachment
perginya abah......
Assalamualaikum wbt. anyeong!! mak aih, baru ku sedar bahawasanya sudah setahun lebih tidaklah aku menjengah blog ini..huhuhu..sadisnye hidup. aku punyai kerja yang tetap di mana masa bekerja aku dari pukul 7pagi-7mlm..kau ghase?ada masa ke nak ngadap blog ...
Add a comment...

Post has attachment
Rentetan 2014 part 2
Assalamualaikum wbt. Anyeong-hanseyo!! wahai silent reader..dah baca ke belum entry kita sebelum ni..bacalah, naik krem jari ni menaip muka minta simpati+penampaq sudahlah tu meh kita masuk part 2 lak untuk rentetan 2014. seperti yang kita tau tahun 2014 ...
Add a comment...

Post has attachment
raya 2014
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rentetan 2014 part 1
Assalamualaikum wbt, Anyeong-hanseyo!! waah! setahun setengah beb saya tak update blog kemanjaan saya ni...konon gitu. buzy?malas?ye...both of it.hehe..FYI, saya sudah tidak mengajar di campus Kota Kemuning, which is not actually resign but saya ditukarkan ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded