Profile cover photo
Profile photo
HypoTechConsulting
2 followers -
With HYPO guidance see the magic of science!
With HYPO guidance see the magic of science!

2 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Al 9-lea Curs International de Patologie a Sistemului Digestiv - calitatea deosebita a evenimentului se reflecta in numarul impresionant al specialistilor participanti. Am fost foarte incantati sa ne integram in atmosfera cursului.
http://pathpathology.ro/
PhotoPhotoPhotoPhoto
13.11.2016
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A 9-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie – un eveniment prestigios, cu participarea unui numar impresionant de personalitati marcante si specialişti dedicati preventiei si reducerii incidenței bolilor infecțioase.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13.11.2016
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PATHOTIM 2016 – un eveniment remarcabil, de mare interes pentru specialisti de renume din domeniul patologiei, organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie"Victor Babes" din Timisoara - Disciplina de Morfopatologie. Cu fiecare editie, PATHOTIM isi mareste amploarea si beneficiaza de un numar din ce in ce mai mare de participanti din Romania si din intreaga lume, datorita subiectelor deosebit de interesante si cazurilor foarte rare pe care specialistii au ocazia sa le analizeze – dorim sa adresam felicitari organizatorilor pentru aceasta performanta. Noi, reprezentantii HYPO Tech & Consulting, am fost incantati si onorati in calitate de participanti la PATHOTIM 2016.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14.09.2016
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
“10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PHOTOEXCITED PROCESSES AND APPLICATIONS” - un eveniment cu participare internationala a oamenilor de stiinta a caror reputatie este bine-cunoscuta in intreaga lume.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03.09.2016
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
HYPO Tech & Consulting a avut deosebita placere si onoare sa participe la evenimentul “10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PHOTOEXCITED PROCESSES AND APPLICATIONS”, care a beneficiat de prezenta a numerosi oameni de stiinta remarcabili din Romania si din intreaga lume.
Dorim sa adresam felicitari pentru organizarea perfecta a evenimentului celor doua institutii de marca din Romania: Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei, din Bucuresti si Universitatii Transilvania din Brasov.
Detalii despre eveniment sunt disponibile accesand link-ul: http://icpepa10.com/
Add a comment...

Post has attachment
Compania HYPO Tech & Consulting a avut deosebita onoare si placere sa participe la al XVI-lea Congres National de Medicina Legala, cu participare internationala, intr-o locatie de poveste - Bucovina.
Detalii despre eveniment sunt disponibile accesand link-ul: http://cnml.ro/parteneri/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Detalii despre proiectul implementat cu succes la Spitalul Judetean din Timisoara, unde compania HYPO Tech & Consulting a asigurat echipamentele de prosectura, sunt disponibile accesand urmatorul link:
http://www.banatulazi.ro/dupa-40-de-ani-morga-spitalului-judetean-din-timisoara-intra-in-normalitate-video/
Add a comment...

Post has attachment
“E ca-n filme! Morga Spitalului Judetean din Timisoara, ca in CSI. Cum s-a transformat, dupa 40 de ani?”
Asa este descris in mass-media din Timisoara proiectul in care compania HYPO Tech & Consulting a furnizat echipamentele de prosectura, produse la inalte standarde de calitate si performante.
Dorim sa multumim cadrelor medicale de la Spitalul Judetean din Timisoara, care se remarca printr-un inalt nivel profesional, dublat de o tinuta morala si umana de exceptie, cu care am avut deosebita onoare si placere sa colaboram.
De asemenea, un rol foarte important l-a avut echipa care a proiectat si implementat sistemul performant de ventilatie, careia ii multumim pentru colaborare.
Detalii despre proiectul implementat cu succes sunt disponibile accesand urmatoarele link-uri:
http://www.opiniatimisoarei.ro/e-ca-n-filme-morga-spitalului-judetean-din-timisoara-ca-in-csi-cum-s-a-transformat-dupa-40-de-ani-foto/06/07/2016#OptmGallery
Add a comment...

Post has attachment
Compania HYPO Tech & Consulting a avut deosebita onoare si placere sa participe la a 16-a editie a International Balkan Workshop on Applied Physics and Materials Science, IBWAP 2016.
Workshop-ul a fost organizat de Universitatea Ovidius din Constanța, Uniunea Balcanică de Fizică, Societatea Română de Fizică, Academia Română și Academia Oamenilor de Știință din România și s-a adresat tuturor oamenilor de știință interesați în domeniul fizicii aplicate din întreaga lume.
Detalii despre eveniment sunt disponibile accesand link-ul: http://www.ibwap.ro/2016/
IBWAP 2016
IBWAP 2016
ibwap.ro
Add a comment...

Post has attachment
Va anuntam cu bucurie faptul ca HYPO Tech & Consulting a devenit partener autorizat al companiei Agar Scientific – de peste 40 de ani liderul mondial in domeniul echipamentelor si consumabilelor dedicate tuturor formelor de microscopie. 
Prin acest parteneriat, dorim sa venim in intampinarea nevoilor de procesare existente in cadrul laboratoarelor de microscopie din Romania, prin furnizarea rapida si eficienta a solutiilor optime, care indeplinesc cu success cerintele beneficiarilor.
Parteneriatul cu Agar Scientific este o incununare a experientei de peste 13 ani a specialistilor HYPO Tech & Consulting  in furnizarea de solutii in domeniul microscopiei.  
Pentru orice intrebari sau detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.
Cu drag,
Echipa HYPO Tech & Consulting 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded