Profile cover photo
Profile photo
wan noor hazlina
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Semangat.. please come to me!
Assalamualaikum. Masih menatap lappy kesayangan.. menyiapkan assigment kononnya.. tapi banyak mengarut je dari tadi. Allahuakbar.. dateline makin dekat dah nih.. May Allah ease my journey.. Tu lah, elok2 keje gedik nak sambung belajar.. nak wat cammana.. ci...

Post has attachment
Azam 2016
Assalamualaikum.. untuk azam 2016.. aku berdoa semoga KPI aku tercapai.. 1) jadi isteri terbaik buat suamiku, masak dinner sekurang2nye 6kali semminggu. 2) jadi ibu yang baik .. lebih sabar dalam melayan maira n akif 3) jadi guru yang baik .. dapat sediakan...

Post has attachment
Memori 2015
Assalamualaikum. Tahun 2015 meninggalkan banyak kenangan n memori yang tak terdugaa. Antara tugas yang dipegang tahun 2015 ialah: 1) Guru kelas tahun 3 2) Penyelaras SPBT 3) Penyelaras Sukan n Kelab 4) Penyelaras MBMMBI 5) Guru Tahun 6 (Math) 6) S/U kelab B...

Post has attachment
Tugas baruu 2016
Assalamualaikum. for 2016.. pegang byk juggak jawatan.. lets count 1) penyelaras mbmmbi 2)pengerusi spbt 3)penyelaras kelab n sukan 4) pengerusi pbsm 6) s/u ppanitia bii 7)s/u kelab bi 8) s/u sal 9) s/u 10) s/u lagi 2 xingat,.. hahaha nnti update

Post has attachment
Happy Birthday akif
Assalamualaikum. Bersawang dah blog lame x menjenguk. Hahaha.. Actually.. Nak wish birthday kat Akif. Yang ke 3 tahun dah. Alhamdulillah. Besar dah anak ibu. Ibu proud of u akif. utk taun ni, ibu wat kek coklat pulak untuk akif. Nah hadiah birthday utk akif...

Post has attachment
Payahnya mau menolong..
Assalamualaikum.. Sesi luahan hati lagi. Payah beno nok mitok tulunnye. Kan doh kuo dialek ganu. Hahaa.. Aku ajar year 6. ada kelas petang. Ajo bi tahun 3 n 4. ketiga2 subjek tuh adalah teras. Dengan su n penyelaras macam2. Bila orang mitok tulun.. Alhamdul...

Post has attachment
bURN Out?
Assalamualaikum. Apa itu burn out? pakcik googlee cakap,  "Burn out  adalah istilah psikologi yang digunakan untuk menggambarkan perasaan kegagalan dan kelesuan akibat tuntutan yang terlalu membebankan tenaga dan kemampuan seseorang. Istilah ini pertama kal...

Post has attachment
Cara menjaga bayi cleft
Assalamualaikum. Alhamdulillah masih diberi nikmat olehNya untuk terus menaip dalam diari maya. Actually, syukur sangat Akif dah 2years 2 months old and Maira dah 6 months 2 weeks. Rasa cam tak percaya dah melalui saat2 getir melahirkan dorang. Alhamdulilah...

Post has attachment
Selamat Hari Dilahirkan Thaqif Iman..
Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Syukur.. pejam celik pejam celik dah 2tahun usia AKif. Sekarang banyak keletah, kerenah dan telatah Akif yang comel2. Ibunya kan, mestilah selalu puji anaknya. Walau orang dok kata Akif buas, aku xkisah. Asal dia aktif sudah...

Post has attachment
Ada apa dengan Babywearing??
Assalamualaikum.. Tup tap tup tap.. dah banyak hari xupdate.. sepanjang cuti skolah ni, aku ade ikuti kursus babywearing n asas penyusuan susu ibu. Alhamdulillah... banyak info yang aku dapat.. tapi paling best bagi aku opkoslah... babywearing.. Aku start d...
Wait while more posts are being loaded