Profile cover photo
Profile photo
rubydotmy
1,780 followers -
Ruby.My Malaysia Lifestyle Blogger
Ruby.My Malaysia Lifestyle Blogger

1,780 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Jadi, Lia beli yang mana? Good luck k untuk ke Maldives. Bestnya dapat travel. Hehehe. Samsung plak tu. Selalu contest mereka terbang ke Korea aje. Ni sekarang bawa ke Maldives. Wohohoho syok!
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
I tak perasan u masa event ni. Ramai sungguh orang. I puas hati dapat makan dua ulas durian. Memang terbaik. Selebriti pun ramai join. Lepas tu siap ada game. Cuma i lambat redeem hadiah. Dapat minyak argan kecil je. Hahaha
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Wah stoknya dapat mengopi. Suka la environment di Penang ni. Makanan sedap, bergambar cantik, semua macam vintage. Akak suka. Ingat nanti nak pi penang sorang-sorang. Hehehe
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Ala tak guna Hong Leong bank. Tapi selalu nampak di movie ada Maybank aje. Bagus la mereka pun join. I tunggu Ambank pula join GCS or TGV or MBO. Bleh la i dapat diskaun dan kumpul point. Hahaha
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Bagusnya ada ubat gigi yang sesuai untuk mereka yang ada masalah SLS. Ruby patut rekemen kepada saudara mara dan kawan ada masalah ni. Kita pun boleh guna sekali. Hehehe. Harga mahal skit sebab ia natural. Nanti boleh cari di caring pharmacy.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Produk Pacific West memang best. Akak suka beli produk ikan mereka tu. Senang terus goreng. Masa FIFA World Cup ni kalau ada makanan dari Pacific West memang syok la. Makan sesama keluarga yang menonton bola. Baru lah bertenaga!
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Bila akak tengok muka Lia, Gaya Lia, akak rasa memang sesuai Lia jadi model. Hahaha. Lepas ni bleh la posing camtu utk gambar travel. Studio ni punya editing membolehkan semua org cantik kan. Akak suka tengok editing mereka.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Betty, nak tanya. Bila kita berusia, above 30. Produk Minuman Kesihatan ni cara amalkan dia ada any special tips? Memandangkan metabolism dah slow. So takut efek buah pinggang, hati and etc. Nanti share dengan ruby.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Alahai comelnya promo camni. Ruby masih lagi amalkan promo set selepas bersalin tu je. Hehe. Nanti nak tengok produk tambahan yang lain juga.
Promosi Cantik Raya 2018
Promosi Cantik Raya 2018
shidotdotcom.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded