Profile

Cover photo
Olive Oil Disha Ndroq
79 followers|16,698 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Olive Oil Disha Ndroq

Shared publicly  - 
OLEA, old and millenial olive trees in Mediterranean countries. Olivo, Olivera, Oliventre, オリーブ, Öölboom, Oliwka, Oliveira, Олива, Olivträd, Olewydden, Olivenbaum,Õlipuu, Ελιά, الزيتون, ulliri, Olivie...
1
Add a comment...

Olive Oil Disha Ndroq has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Olive Oil Disha Ndroq

Shared publicly  - 
Kryefaqe; Rreth Nesh. Çfarë është “Këshilluesi Bujqësor”? Çfare ofron "Keshilluesi Bujqesor"? Kontaktoni. BIBLIOTEKA E KESHILLUESIT. Studime ekonomike / Economic studies; Kontrolli i mikrokl...
1
Add a comment...

Olive Oil Disha Ndroq

Shared publicly  - 
 
Vaj ulliri Disha
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Mobile
00355/ 694681163
Address
Village Zhuri, municipality Ndroq, city Tirana, Albania (near carburant-bar-cafe-Curri)
Story
Tagline
Fabrika e vajit te ullirit Disha
Introduction

Pershkrimi  i kompanis

 Fabrika me e re e vajit te ullirit me nje kapacitet maximal 2.5 ton ulli perpunim ne ore,kjo fabrik eshte ndertuar vitin 2010 me planin dhe projektin Italian,makinerit  jan te vitit 2009-2010 te prodhuara nga nje kompani e njohur Italiane si dhe e certifikuar nga standartet europian.

Tetor, nentor dhe dhjetor 2010 eshte hapur per her te par me klientelen e saj te kenaqur  me nje sukses te mir biznesi,turizmi  dhe me nje pozicion prefekt per shitjen e vaji nga nje frokuentim i madh i urbanit, Tirane, Kavaj, Elbasan, Durres ,Shijak..etj.

Perdorimi i vajit:

 Vaji ullirit përdoret për sallata  përpos për përgatitjen e gjellëve. Nuk i duron temperaturat e larta  prandaj nuk duhet nxehur shumë. Ka efekt shërues, shfrytëzimi i rregullt i vajit të ullirit është i mirë për zemrën dhe e pakëson rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare.

 Vetite e vajit të ullirit janë rezultat jo vetëm i yndyrërave të ngopura që i përmban ai  por edhe të materieve bimore me veti antioskidante të quajtura polifenole, rregullojnë kolesterolin, e mbrojnë zemrën, gjë që pakëson mundësinë e prekjes nga sëmundjet e ngurtësimit të enëve të gjakut, infarkt, tromboza dhe rregullojnë tensionin e gjakut.

 Për tu klasifikuar si vaj ekstra i virgjër  niveli i aciditetit të vajit të ullirit duhet të jetëjo më i lartë se 0.8%. Vaji i ullirit ekstra i virgjër është mirë të përdoret për gatime në tëcilat vaji i ullirit nuk duhet të ngrohet  si për shëmbull në sallata.

 Extra Virgin Olive Oil: vjen nga shtypja e parë me nje temperatur max 25°C, është më pak i përpunuar dhe ofron përfitimet më të shëndetit.

 Virgin Olive Oil: vjen nga e dytë shtypur me nje temperatut max 35°C, ofron perfitimet e tij per gatime si ke gjella dhe skuqja e ushqimeve.

 

stafi shitblerje:

 Shesim Vaj ulliri ekstra i virgjer “DISHA”  ambalazh qelqi , 0,8 % aciditet,  prodhuar nga vet fabrika “DISHA” me teknollogjin me te mir  te standartit EU.Vaj me cilesi te larte dhe te garantuar nga plantacoioni shum vjecar i Ndroqit.Sasi e limituar dhe shume i mire. I pershtatshem per sallata te ndryshme, peshk dhe cdo gje tjeter. Mos ngurroni te na kontaktoni pasi do te mbeteni shume te kenaqur.

Gjendet ne plantacionin e ullirit,

fshati Zhuri komuna Ndroq-Tirane

Pran carburant-bar-cafe-curri.

Na kontaktoni: 00355/ 694681163


Description of  Company

The newest factory of olive oil with a capacity of processing 2,5 tonnes olives in an hour, this plant was built last year with an Italian project plan.

The machinery are produced in 2009 – 2010 by a reputable Italian company who is certified by European standards.

In October, November and December 2010, the factory has started for the first time with happy clients and a successful business, and has with the tourism in the region and busy roads a perfect position to sell oil in a large environment: Tirana, Kavaja, Elbasan, Durres, Shijak, etc.

 The use of oil:

Olive oil is used in addition for salads to preparing the dish. Olive oil doesn’t endure high temperatures and therefore should not be heated too. Olive oil has a curative effect, regular use of olive oil is good for the heart and reduces the risk of cardiovascular disease. Properties of olive oil are the result of saturated fats that it contains, so the olive oil regulate the cholesterol, protect the heart, which reduces the possibility of being affected by diseases of the hardening of blood vessels , infarction, thrombosis and regulate blood pressure.

 To be classified as extra vierge oil, the acidity level of olive oil should be not higher than 0.8%. Olive oil extra vierge is best used for cooking because olive oil should not be heated for example in salads.

 Extra Vierge Olive Oil comes from the first pressing with a max temperature 25 ° C, is less processed and offers health benefits.

 Vierge Olive Oil comes from the secund pressing with a temperature max 35 ° C, offers its benefits to cooking as you dish and fry foods.

Staff sale:

We sell extra vierge olive oil "DISHA" , glass packaging, 0.8% acidity.Produced by our factory "DISHA" with the best technology with the standard EU.Oil with high quality and guaranteed by many years plantations of Ndroq.Limited quantities and very good. Suitable for various salads, fish and everything else. Do not hesitate to contact us, there after you’ll be very satisfied.

Address:

Village Zhuri, municipality Ndroq,

city Tirana, Albania

(near carburant-bar-cafe-Curri)

Situated in the olive plantation

Contact Us: 00355 / 694 681 163