Profile cover photo
Profile photo
Angela Tiki
168 followers
168 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
I'm greatful to have this wonderful astrochat with Arielle Guttman in Athens, talking about astrology and the current transits, focusing especially on Scorpio and the Venus energy.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Angela Tiki : JOHN KENNEDY JR
New article from Infinity Astrological Magazine
(Sep/Oct 2017)

http://www.astro.com/astrology/iam_article171016_e.htm
Add a comment...

Post has attachment
Leo Quiz
Leo Quiz
docs.google.com
Add a comment...

Post has attachment
Φλογερός, παθιασμένος, υπερήφανος, ισχυρός, διεκδικητικός, δραματικός, αυταρχικός, εξωστρεφής… κάπως έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει την προσωπικότητα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα! Έτσι, μετά από μια παθητική και εσωστρεφή φάση, υποδεχόμαστε μια περίοδο δημιουργικότητας και δυναμισμού. Ο Άρης αισθάνεται πιο κινητοποιημένος σε αυτή τη θέση, αλλά συχνά βρυχάται όπως το λιοντάρι εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θέλει ή εάν νιώσει πως απειλείται η περηφάνια του. Η ηλιακή ενέργεια πολλαπλασιάζει την θέληση να δράσουμε μέσα από καρδιάς, ενώ προσθέτει ενθουσιασμό, σκοπό και γενναιοδωρία. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους στόχους μας ξεκάθαρους, αποκτώντας θάρρος, αντοχή και την επιμονή να κάνουμε ορθή χρήση αυτής της κοσμικής επιρροής. Στις 27 Ιουλίου, οι δύο βασικές κινητήριες δυνάμεις – ο Ήλιος κι ο Άρης – συναντώνται στην 4η μοίρα του Λέοντα, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου. Ανάλογα με τον οίκο και τις όψεις που σχηματίζει στον γενέθλιο μας χάρτη, απεικονίζεται το που και πως μπορούμε να έχουμε πλήρη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να εκφράσουμε τις επιθυμίες κι απόψεις μας, και κατ’ επέκταση να εκπληρώσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Αυτή η ισχυρή συγκέντρωση ενέργειας μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά εάν κι εφόσον οι προθέσεις μας ΔΕΝ είναι να κυριαρχήσουμε πάνω στους άλλους αλλά μόνο να ξεδιπλώσουμε τις αυθεντικές πτυχές του εαυτού μας με σκοπό να «διανθίσουμε» μέσα από την υλοποίηση των δημιουργικών μας έργων και τις εμπνευσμένες ιδέες μας. Στην αρνητική πλευρά, όσο αρνούμαστε να ταυτιστούμε με τις χρήσιμες ιδιότητες του Ήλιου-Άρη, τότε, η επιθετικότητα, ο εκνευρισμός, οι βίαιες τάσεις και η ανυπομονησία μας καταβάλλουν με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε καταστροφικές συνέπειες. θα ήταν χρήσιμο να εκτονώσουμε την συσσωρευμένη ένταση μέσα από φυσικές δραστηριότητες (πχ αθλητισμός) ή μέσα από ευρηματικές κι εποικοδομητικές επιδιώξεις (πχ επαγγελματικά), απαραίτητα συστατικά για μια συναρπαστική, χαρούμενη και ευτυχισμένη ευημερία.
Δείτε σε ποιον οίκο σχηματίζεται η σύνοδος και αυτός είναι ο τομέας που χρειάζεται να βάλετε την καρδιά σας για να κατευθύνετε θετικά την ενέργεια σας προκειμένου να πετύχετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας – μέχρι τον επόμενο νέο κύκλο τον Σεπτέμβριο του 2019.
Ο Άρης παίζει κυρίαρχο ρόλο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού καθώς συμμετέχει ενεργά στην Νέα Σελήνη στις 23/07 και τις εκλείψεις του Αυγούστου. Μείνετε συντονισμένοι … Φίλοι μου σας εύχομαι από καρδιάς να κάνετε τον Άρη σύμμαχο σας και να πετύχετε ότι αγαπάτε!!!
https://www.opaastrology.org/images/careerastrologer/opajune2017.pdf
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Have a nice Sunday!!!
Photo

Post has attachment
Φτάσαμε στο τέλος του 2016, μιας χρονιάς με αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες αλλά...We did survive! Προσωπικά, λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα βίωσα, όσα μου δίδαξε και όσα ανακάλυψα για τον εαυτό μου! Το 2017 ξεκινά με ένα ξεχωριστό μήνυμα: ας αναλογιστούμε με υπευθυνότητα τις εμπειρίες μας, και με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα ας επιδιώξουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! 2+0+1+7, χρονιά #1 που ανοίγει νέους κύκλους! Στα νέα ξεκινήματα λοιπόν, από εμένα πολλές πολλές ευχές για ότι καλύτερο στον καθένα ξεχωριστά... Με όλη μου την αγάπη 🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎈🎈🎈
#happynewyear
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hello my friends!!! Αλλαγή δυναμικής με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω...Παρορμητικός και γήινος, δίνει ώθηση και θέληση για δράση και υλοποίηση σε πρακτικό επίπεδο. Λειτουργεί προσγειωμένα, συντηρητικά, ενίοτε υπολογιστικά και σκληρά χωρίς περιθώρια συναισθηματισμού, κάτι που θα τον άφηνε εκτεθειμένο. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι ετοιμαστείτε για δράση αλλά κι αντιδράσεις!!! Τίποτα δεν είναι χλιαρό το επόμενο διάστημα, επιδιώξτε τους στόχους σας αλλά προσέξτε τι και πως... Να θυμάστε όλοι πως οτι αξίζει έχει και διάρκεια... Από εμένα με όλη μου την αγάπη
#αστρολογία #άρης #αιγόκερως #astrology #mars #capricorn
Add a comment...

Post has attachment
Η πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και λειτουργεί περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο. Δύο βασικά στοιχεία βρίσκονται σε αντίθετες θέσεις, δημιουργώντας μια διασπαστική ανησυχία ανάμεσα από αυτά που θέλουμε να κάνουμε κι αυτά που νιώθουμε ότι έχουμε ανάγκη να ακολουθήσουμε. Υπάρχει όμως κι αυτό το αίσθημα του κατεπείγοντος με αποτέλεσμα η υπομονή μας να πηγαίνει περίπατο. Θέλοντας αποτελέσματα εδώ και τώρα, η Άρεια ενέργεια διοχετεύεται ευκολότερα ως εκνευρισμός παρά ως αποφασιστικότητα να πετύχουμε.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded