Profile cover photo
Profile photo
Paralajmerimi Ndriçimi i Ndergjegjes
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
**
_________________________________________ PËRGATITJE PËR ARDHJEN E DYTË TË JEZU KRISHTIT Çfarë është PARALAJMËRIMI Mesazhet e Paralajmërimit - Jezusi për Njerëzimin Kryqëzata e Lutjes - Jezusi për Njerëzimin Grupet e Kryqëzatës së Lutjes Njoftime ______...
Add a comment...

Post has attachment
Jezusi zbulon Dhuratën për Faljen e Plotë
E Martë, 31 Janar 2012, në 21:30 Ky mesazh iu dha Marias së Mëshirës Hyjnore pas një ore e gjysëm gjatë Adhurimit të Eukaristisë. Bija Ime fort e dashur, sa gëzohem për dashurinë që tregohet ndaj Meje nga ndjekësit e Mi të shtrenjtë, dashuria e të cilëve ës...
Add a comment...

Post has attachment
Virgjëra Mari Kërkon një ditë lutjeje dhe agjërimi për t’u përgatitur për Paralajmërimin
E Hënë, 30 Janar 2012, në 13:00 Ky Mesazh u mor nga Maria e Mëshirës Hyjnore pas dy të shfaqurash të ndara të Virgjërës Mari – njëra që ndodhi në mesnatën e 29 Janarit dhe e dyta të Hënën më 30 Janar 2012, në 13:00, gjatë së cilës Nëna Virgjër u shfaq shumë...
Add a comment...

Post has attachment
Mëshira Ime Hyjnore duhet të kuptohet ashtu siç iu qe zbuluar Shën Faustinës
E Diel, 29 Janar 2012, në 21:18 Unë, Jezusi juaj, dëshiroj të informoj botën se Mëshira Ime Hyjnore duhet të kuptohet ashtu siç iu qe zbuluar bijës Sime Helena, Shën Faustina. Ky mister do të zbulohet ndërsa të gjithë do të dëshmojnë manifestimin përfundimt...
Add a comment...

Post has attachment
Virgjëra Mari: “Lutu për Papa Benediktin me gjithë zemër”
E Shtunë, 28 Janar 2012, në 21:00 Fëmija im, fuqia e Satanit po dobësohet dita ditës ndërsa Shpirti i Shenjtë vazhdon të përhapë krahët e Tij përmbi të gjithë fëmijët e Hyjit. Besimi dhe dashuria e Hyjit po rritet kudo për shkak të lutjeve dhe hireve të veç...
Add a comment...

Post has attachment
Thirrje për Klerikët: Përgatiteni grigjën Time për Ardhjen Time të shumë pritur të Dytë mbi tokë
E Premte, 27 Janar 2012, në 23:50 Unë jam Jezusi yt i dashur, Biri i Hyjit Më të Lartit dhe i lindur prej Virgjërës së Papërlyer Mari. Bija Ime e dashur kurrë mos harro se kur ti punon për Mua, do të persekutohesh sepse njerëzimit nuk do t’i pëlqejë ta dëgj...
Add a comment...

Post has attachment
Sekreti i fundit i Fatimës zbulon të vërtetën e hyrjes në Vatikan të sektit të lig të satanit
E Enjte, 26 Janar 2012, në 21:40 Bija ime fort e dashur, kjo është koha që e Vërteta e plotë e mistereve të Mbretërisë Hyjnore t’i zbulohet botës. E vërteta ka qenë fshehur për disa kohë. Pranimi i ndërhyrjes Sime hyjnore në botë, përmes mrekullish, shfaqje...
Add a comment...

Post has attachment
Virgjëra Mari: Një luftë bërthamore që përfshin Iranin po komplotohet
E Mërkurë, 25 Janar 2012, në 13:50 Fëmija im, shumë po ndodh tani në botë, ndërsa ushtria e satanit vazhdon të përhapë rrëmujë ngado. Ata po përpiqen që të marrin kontrollin e të gjitha institucioneve financiare, në mënyrë që ata të mund të kryejnë një mizo...
Add a comment...

Post has attachment
Lajm i Mirë – Hyji, Ati Im i Përjetshëm, ka sanksionuar shpëtimin e shumicës së njerëzimit
E Martë, 24 Janar 2012, në 16:55 Bija Ime fort e dashur jam Unë, Jezusi yt, që vjen tek ti sot për të të dhënë lajmin e mirë për botën. Shumë lutje dhe vuajtje, të ofruara nga shumë shpirtra të zgjedhur në tokë, kanë bërë që shumë më tepër prej fëmijëve të ...
Add a comment...

Post has attachment
Dëgjoni thirrjen Time urgjente për t’u lutur për shpirtrat e ateistëve
E Hënë, 23 Janar 2012, në 15:20 Bija Ime fort e dashur bota ka për të ndryshuar përtej njohjes. Sepse koha Ime është pothuajse këtu tani. Unë iu bëj thirrje të gjithë atyre që besojnë tek Unë, Shpëtimtari i tyre Hyjnor dhe tek Ati Im i Përjetshëm, që të nda...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded