Profile cover photo
Profile photo
zulkhairi Korie
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.
 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanja pulak tu. Gila ka, hang ingat ada org nak bagi saja-saja kalau tak ada benda kena buat. Zaman la mana ada benda FREE dah.Kalau ada...
Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.
Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Singgah De Jonker…Part 1.
Pernah  tak kau org kalau  pergi Melaka check in kat sini(SINGGAH DE JONKER)?.Memang dah jadi satu kemestian bagi aku dengan keluarga asal pi Melaka saja sini la tempat aku suka check in. Berbaloi, tak la mahai sangat berbanding tempat kot lain,tapi memang ...
Singgah De Jonker…Part 1.
Singgah De Jonker…Part 1.
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kerusi Antik Retro...Hobi Atau Minat.
Wowwww dah lama x update blog ni,seingat aku last year bulan 12 tulis lepas tu berhabuk dibuatnya.Jarang2 tulis sebab sekarang dah banyak keluar buat kerja. Dalam tak rajin menulis sekali tgok nuffnang aku ada juga earning increase setiap bulan walaupun tak...
Kerusi Antik Retro...Hobi Atau Minat.
Kerusi Antik Retro...Hobi Atau Minat.
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sg Buloh/Kuala Selangor
Hahhhh ni dia hidup kat separa perkampungan lari dari hiruk pekok bising dan jam memang senang saja drive nak pi mana pun…just kluaq ambik angin lewat petang pun x payah nak kelam kabut sbb apa?tak yah dok nak susah redah jalan jem bagai… hang pi mana pi ma...
Sg Buloh/Kuala Selangor
Sg Buloh/Kuala Selangor
koriekitchen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Anggun Ramadhani…10 Bulan.
Alhamdulillah sekejap jer pejam celik pejam celik…..oppsssssss takotnya pejam kalau x celik2 risau tu..apapun syukur dah besar anak no 3 aku ni Anggun.Kenapa namanya Anggun Ramadhani?mana tidaknya bulan ramadhan kot dia lahir lagi 3 4 hari jer nak raya.Jadi...
Anggun Ramadhani…10 Bulan.
Anggun Ramadhani…10 Bulan.
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hutan Simpan FRIM..Plan last minute..
hahh hampir sebulan x update...bukan busy sangat pun tapi penatnya tu boleh tahan juga la,kali ni memang bajet update selalu tapi simple n nice jer... Hahhh gitu kan,apa lagi ni pun sbb sekali buka tgok viewer drop down jer..gagah juga nak update..banyak yg...
Hutan Simpan FRIM..Plan last minute..
Hutan Simpan FRIM..Plan last minute..
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SKYTREX....Aktiviti Luar Agent Takaful...
Fuhhh hampir dua minggu x update blog..busy dgn kenduri jiran2 dan kerja hujung minggu...dari siang sampai malam... Apa yang best pasal Skytrex ni?actually ni 1st time aku pergi kat Taman Botani Bukit Cherakah Shah Alam.Sempena aktiviti luar untuk group Pru...
Add a comment...

Post has attachment
Hot Wheel...Special Collection Asyraf...
Hot Wheel?yup Hot Wheel, ala sapa x tahu ni nak bagitahu collection kereta kecik yg ada jual kat pasaraya ataupun Tesco... 1.Sebut jer Tesco seram sejuk aku..nak2 kalau sebut depan anak aku si Asyraf Iskandar....sebut jer kot,nanti ada la soalan dari dia. -...
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Kena Pecah Lagi...
Hurmmmm kalau dasar penyamun tetap peyamun,macamana kauorg lock,bubuh alarm,grill yg bagus sekalipun,dah memang kerja diaorng tetap masuk dan pecah....tapi cuba letakkan diri kita sebagai penyamun,perompak agak2 dah tahu susah nak masuk,ada security bagus,g...
Rumah Kena Pecah Lagi...
Rumah Kena Pecah Lagi...
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Part Time Job....
Kebiasaan sekarang kalau hari minggu selalu ada kerja yg nak dibuat,ala biasa la ada kerja ada juga duit pocket tambahan...dari duduk saja buat jer ,nak pulak dekat area2 dekat rumah aku jer.... 1.Macam2 kerja daripada elektrik,tanam rumput,grill rumah,samp...
Part Time Job....
Part Time Job....
koriekitchen.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded