Profile cover photo
Profile photo
zulkhairi Korie
14 followers
14 followers
About
zulkhairi's posts

Post has attachment
Sg Buloh/Kuala Selangor
Hahhhh ni dia hidup kat separa perkampungan lari dari hiruk pekok bising dan jam memang senang saja drive nak pi mana pun…just kluaq ambik angin lewat petang pun x payah nak kelam kabut sbb apa?tak yah dok nak susah redah jalan jem bagai… hang pi mana pi ma...

Post has attachment
Anggun Ramadhani…10 Bulan.
Alhamdulillah sekejap jer pejam celik pejam celik…..oppsssssss takotnya pejam kalau x celik2 risau tu..apapun syukur dah besar anak no 3 aku ni Anggun.Kenapa namanya Anggun Ramadhani?mana tidaknya bulan ramadhan kot dia lahir lagi 3 4 hari jer nak raya.Jadi...

Post has attachment
Hutan Simpan FRIM..Plan last minute..
hahh hampir sebulan x update...bukan busy sangat pun tapi penatnya tu boleh tahan juga la,kali ni memang bajet update selalu tapi simple n nice jer... Hahhh gitu kan,apa lagi ni pun sbb sekali buka tgok viewer drop down jer..gagah juga nak update..banyak yg...

Post has attachment
SKYTREX....Aktiviti Luar Agent Takaful...
Fuhhh hampir dua minggu x update blog..busy dgn kenduri jiran2 dan kerja hujung minggu...dari siang sampai malam... Apa yang best pasal Skytrex ni?actually ni 1st time aku pergi kat Taman Botani Bukit Cherakah Shah Alam.Sempena aktiviti luar untuk group Pru...

Post has attachment
Hot Wheel...Special Collection Asyraf...
Hot Wheel?yup Hot Wheel, ala sapa x tahu ni nak bagitahu collection kereta kecik yg ada jual kat pasaraya ataupun Tesco... 1.Sebut jer Tesco seram sejuk aku..nak2 kalau sebut depan anak aku si Asyraf Iskandar....sebut jer kot,nanti ada la soalan dari dia. -...

Post has attachment
Rumah Kena Pecah Lagi...
Hurmmmm kalau dasar penyamun tetap peyamun,macamana kauorg lock,bubuh alarm,grill yg bagus sekalipun,dah memang kerja diaorng tetap masuk dan pecah....tapi cuba letakkan diri kita sebagai penyamun,perompak agak2 dah tahu susah nak masuk,ada security bagus,g...

Post has attachment
Part Time Job....
Kebiasaan sekarang kalau hari minggu selalu ada kerja yg nak dibuat,ala biasa la ada kerja ada juga duit pocket tambahan...dari duduk saja buat jer ,nak pulak dekat area2 dekat rumah aku jer.... 1.Macam2 kerja daripada elektrik,tanam rumput,grill rumah,samp...

Post has attachment
MitsuiOutletPark...Window Shopping.
Hahhh kebetulan teman kawan pergi Klia,apa lagi itulah sebenarnya udang di sebalik batu bila mana dia ajak aku teman dia  kalau pergi sorang2 dia akan terus balik rumah. 1.Inilah jadinya bila berdua ,kalau keluar memang sangkut kat tempat lain, plan nak sin...

Post has attachment
Anggun Ramadhani Puteriku.
Anggun Ramadhani dah sebulan hadir dalam keluarga kami,Alhamdulillah semua ok macam biasa cuma lepas ni 1.Dah start kena cari tempat penjagaan untuk dia la pulak,harap semua ok macam Abg dan Kakak dia dulu 1st time hantar bagi tempat jagaan. 2.Genap sebulan...

Post has attachment
KLIA 2...Edisi Khas PHOTOGRAPHY.
Wowww edisi khas konon.apa yg special sangat dengan edisi khas ni?xder apa yg special cuma aku kurang menulis dlm edisi ni dan lebih kepada shoot gambar yg mana aku suka buat time free,shoot x kisah la guna camera aku ataupun Iphone. Ini edisi gambar pakai ...
Wait while more posts are being loaded