Profile cover photo
Profile photo
Ankersmid
2 followers -
The Ankersmid Group has a long history in providing analytical solutions for gas measurement systems as well as laboratory instruments
The Ankersmid Group has a long history in providing analytical solutions for gas measurement systems as well as laboratory instruments

2 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bij Ankersmid bent u aan het juiste adres voor CRDS (Cavity Ring-Down Spectroscopy) gas analyser.
Een Continuous Wave (CW) diodelaser zendt een gerichte lichtstraal door middel van een ultra-sterk reflecterende spiegel in de absorptie cel (holte). Het licht reflecteert heen en weer tussen twee spiegels. Zodra de fotodiode detector een vooraf ingesteld niveau lichtenergie "ziet" wordt de lichtbron afgeleid. Bij elke succesvolle weerkaatsing gaat er een klein beetje licht door de spiegel heen. Dit wordt gemeten door een licht detector. Zodra het licht "rings down", bereikt de detector een nulpunt lichtenergie in milliseconden. De meting is voltooid. Dit alles maakt dat Ankersmid de juiste analyser voor specifieke metingen heeft.
Wij bieden 7 varianten aan die elk op een eigen manier werken.
- Spark Platform
- CO-Rect
- HALO Platform
- LaserTrace system
- Prismatic 2
- Tiger-i Platform
- Aloha H2O Series
Voor meer informatie ga naar www.ankersmid.com
foto van Ankersmid.
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Check our demo video of OMA-206P Portable Analyzer on our Youtube channel.
Check our demo video of OMA-206P Portable Analyzer on our Youtube channel.
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
25-03-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
H2Scan, de oplossing voor een betrouwbare H2 analyse
In onze laatste nieuwsbrief schreven wij  over de nieuwe aanwinst in ons leveringspakket de analyse apparatuur van H2Scan, in deze nieuwsbrief gaan wij dieper in op de toepasbaarheid van de H2Scan analyse apparatuur. 

Veiligheid:  de H2Scan analysers zijn  beschikbaar voor: veilig gebied, ATEX zone 1 en een intrinsiek veilige uitvoering. 
Inzetbaarheid: de H2Scan analysers zijn verkrijgbaar als on-line, omgevingsmonitor en portable uitvoering. De analysers kunnen onder druk meten waardoor voor vele toepassingen geen- of eenvoudige monstervoorbereiding nodig is. De analysers zijn niet of nauwelijks gevoelig voor andere componenten, een 2e reden waarom er geen of nauwelijks monstervoorbereiding nodig is. De Palladium alloy sensor in de analyser is specifiek voor H2 zelfs in een achtergrond met brandbare gassen blijft de H2Scan analyser betrouwbaar de H2 concentratie aangeven.  De analyser is voorzien van een modbus- , spanning- en mA uitgangen, via het modbus signaal zijn diverse parameters in te stellen.
Toepassingen:  
•  Chloor alkali productie
•  H2 productie uit windmolens
•  Lek detectie
•  Brandstof cell technologie
•  Raffinage proces
•  Cold box – luchtscheidingstechnieken
•  Beveiliging gas chromatograaf
•  Syngas / hyco gas toepassingen
•  Recycle gas voor (petro) chemische toepassingen
•  Lassen met H2 toepassingen
•  Olie hydrogenering van zaden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
H2Scan, de oplossing voor een betrouwbare H2 analyse
In onze laatste nieuwsbrief schreven wij over de nieuwe aanwinst in ons leveringspakket de analyse apparatuur van H2Scan, in deze nieuwsbrief gaan wij dieper in op de toepasbaarheid van de H2Scan analyse apparatuur.

Veiligheid: de H2Scan analysers zijn beschikbaar voor: veilig gebied, ATEX zone 1 en een intrinsiek veilige uitvoering.
Inzetbaarheid: de H2Scan analysers zijn verkrijgbaar als on-line, omgevingsmonitor en portable uitvoering. De analysers kunnen onder druk meten waardoor voor vele toepassingen geen- of eenvoudige monstervoorbereiding nodig is. De analysers zijn niet of nauwelijks gevoelig voor andere componenten, een 2e reden waarom er geen of nauwelijks monstervoorbereiding nodig is. De Palladium alloy sensor in de analyser is specifiek voor H2 zelfs in een achtergrond met brandbare gassen blijft de H2Scan analyser betrouwbaar de H2 concentratie aangeven. De analyser is voorzien van een modbus- , spanning- en mA uitgangen, via het modbus signaal zijn diverse parameters in te stellen.
Toepassingen:
• Chloor alkali productie
• H2 productie uit windmolens
• Lek detectie
• Brandstof cell technologie
• Raffinage proces
• Cold box – luchtscheidingstechnieken
• Beveiliging gas chromatograaf
• Syngas / hyco gas toepassingen
• Recycle gas voor (petro) chemische toepassingen
• Lassen met H2 toepassingen
• Olie hydrogenering van zaden.

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dit is de eerste van een aantal campagnes die om u te helpen in deze nogal moeilijke marktsituatie. Deze campagne is gericht opLG 1 klanten van de LaserGasTM I en de DM3. Beide producten zijn aan het einde van hun levensduur en zullen binnenkort (2017) niet langer ondersteund worden met betrekking tot reparaties.
Als u hulp, ofwel uit de verkoop ofwel service nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen trachten met u contact op te nemen en alle instrumenten die niet meer in gebruik zijn te retourneren en waar nodig een vervanging aan te bieden. Deze campagne vindt u op ook op onze website, de website van Neo Monitors en ook via de relevante sociale media.
Totale korting voor de periode campagne zal maximaal 55% bedragen op basis van grootte van de order en de productmix!

Voor extra informatie:
sales@ankersmid.com of
tel. +31 548 595969
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Titanium Dioxide is een zuiver wit poeder. Het wordt gebruikt als wit pigment in vele commercieel verkrijgbare producten. Titanium Dioxide wordt gebruikt in verf, kunststof, papier, drukinkt, farmaceutische, voedingsmiddelen en cosmetica.
De productie van het zuivere titaniumdioxide pigment begint met een onzuivere titaandioxide in mineralen en zand. Gaande van onzuivere naar pure titaniumdioxide (TiO2) omvat het omzetten van het TiO2 aan een andere chemische stof, het scheiden van de onzuiverheden, en vervolgens het terug omzetten naar TiO2.
Er zijn twee manieren waarop dit is gebeurd, het chloride-proces en het sulfaatproces. 
www.ankersmid.com/AutoFiles/doc/5919_Titanium%20Dioxide%20Manufacturing.pdf
www.ankersmid.com/AutoFiles/doc/5919_TiCl4%20OMA%20300%20sampling.pdf
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
HF Fenceline monitoring and Continuous Ammonia monitoring in DeNOx processes.

These application notes are available for downloading from the product page at neomonitors.com, or at the distributor log in.
In a few weeks, we will also publish Continuous HF monitoring in aluminum plants. We hope you find these useful.

Click here to download:
http://crm.neo.no/scripts/customer.fcgi/getAttachment/45389-tJ6YlunDhg7Ui1WflpW5YzruxDI34bTWM03PG1gSxcwt4RNTJeaitYk9mkljrRb1-0/Application%20note%20HF%20Fenceline.pdf

http://crm.neo.no/scripts/customer.fcgi/getAttachment/45390-jQxKxOqeHFHcLP7beEJBX3SR1knZRTn1hK27MZG5HIAD09rswn2YiZYclC4P1src-0/Application%20note%20DeNox.pdf
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded