Profile cover photo
Profile photo
Inani Hazwani
Aku & kamu berbeza jalan cerita kita
Aku & kamu berbeza jalan cerita kita
About
Inani Hazwani's posts

Post has attachment
Selamat Pengantin Baru!
Assalamualaikum & Hello. Minggu lepas busy sikit sebab pak cik Nani nak kahwin. Nani pun kejap kejap kang balik kampung sebab nak tolong sepupu siapkan hantaran. Sorry sangat tau sebab Nani tak blogwalking sangat dekat blog korang minggu lepas. Memang terha...

Post has attachment
Penghujung Syawal
Assalamualaikum & Hello. Hari ni dah genap 30 Syawal, kejap aje masa berlalu dah habis sebulan kita beraya. Semalam masih menerima kunjungan tetamu yang merupakan kawan baik sendiri masa zaman sekolah menengah dulu. Tahun ni alhamdulillah ramai sangat yang ...

Post has attachment
Open House Raya!
Assalamualaikum & Hello. Selagi tak habis Syawal, memang tiap kali dapat undangan open house laju aje nak pergi. Makan free kan, siapa tak nak. Selalu attend open house orang, kali ni kita orang satu family pulak yang buat open house. Fuh! Memang penat okay...

Post has attachment
Erti Syukur
Assalamualaikum & Hello. Hari ni Nani rasa terpanggil nak kongsikan kisah yang berlaku depan mata sendiri minggu lepas. Walaupun tak pernah kenal langsung dengan keluarga ni tapi perbualan yang Nani terdengar hari tu betul betul buat Nani terdiam dan berfik...

Post has attachment
Wordless Wednesday : Nasi Kerabu
Assalamualaikum & Hello.

Post has attachment
Projek Memasak
Assalamualaikum & Hello. Tajuk kemain lagi kan tapi hakikatnya menu yang Nani masak tu simple simple aje. Tengah belajar lagi nak memasak ni. Benda yang paling seronok memasak ni, bila orang makan bertambah tambah dan puji sedap. Serius rasa hilang penat me...

Post has attachment
Lepak di Pizza Hut
Assalamualaikum & Hello. Nani memang dah lama tak lepak dekat Pizza Hut ni. Selalu pergi Domino's sebab dia orang suka bagi voucher, lagi lagi bila ada yang beli satu, percuma satu. Baru ni kononnya nak pergi pos novel yang customer order aje, sekali termas...

Post has attachment
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
Assalamualaikum & Hello. klik SINI untuk join

Post has attachment
Jom Membeli di Hcube Shop!
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Zaman sekarang memang rata rata kita menggunakan media sosial sebagai salah satu tempat untuk membeli barang secara atas talian. Nani sendiri pun macam tu jugak sebab lebih mudah dan lebih jimat masa. Dah siap buat pemba...

Post has attachment
Beraya Lagi!
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Dah habis ke belum tu mood Raya? Heheh. Hujung minggu lepas memenuhi undangan jamuan Raya cikgu cikgu sekolah rendah dulu. Ramai yang macam tak percaya Nani still boleh contact dengan cikgu cikgu dulu. Hahah! Kalau ikutk...
Wait while more posts are being loaded