Profile cover photo
Profile photo
Encik Harys
8 followers
8 followers
About
Encik's posts

Post has attachment
**
Salam sejahtera ke atas kamu. Akhirnya ! Selepas beberapa minggu memburu kerja, Kuala Lumpur telah aku tawan. Terima kasih sang pujangga hati merangkap co-driver dan juga job advisor hehehe I love you !

Post has attachment
Part of Me (Last Part)
Salam sejahtera ke atas kamu. Masuk tahun 2015 terus abang sibukkan diri. Aktifkan diri buat itu ini. Abang rasa hidup abang sangat woww masa tu. Abang mula susun jalan hidup abang. Soal jodoh abang serah semua pada-Nya. Nak dijadikan cerita pada May 2015 a...

Post has attachment
Part of Me (Part 3)
Salam sejahtera ke atas kamu. Hopeless.  That's the only thing yang abang rasa beberapa tahun yang lepas sebelum kenal dia. Abang kan stalker tegar. So abang tahu sedikit sebanyak pasal dia. Kisah hidup dia dan kisah abang berbeza. Abang tak dak lah frust s...

Post has attachment
Part of Me (Part 2)
Salam sejahtera ke atas kamu. Ok, abang nak ada sambungan untuk entry yang lepas. Abang nak tulis habis terus satu story tak boleh pasai abang nak kena recall balik. Bila dah dapat recall abang nak kena skip pulak part yang tak penting. Kalau boleh filter, ...

Post has attachment
Part of Me (Part 1)
Salam sejahtera ke atas kamu. Nampak gambar dekat atas tu? Hik hik hik Kalau orang lain nak ada bunga, begitu juga abang. Naluri manusia sama sahaja, mahu memiliki dan dimiliki. Mahu mencintai dan dicintai. Kisah perkenalan abang dan dia sangat tragis dan m...

Share what's new

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded