Profile cover photo
Profile photo
Aya Zuki
351 followers -
treat me as you wish to be treated
treat me as you wish to be treated

351 followers
About
Posts

Post has attachment
apa yang saya amalkan untuk kulit bebas jerawat, sihat, gebu dan putih! :D
Assalamualaikum.... last bersiaran dekat blog ni bulan februari hahaha ada yang rindukan kite tak? kehkeh bukak2 blog ramai gilerr komen dekat post2 lama. aya dah approve semua komen.hehe okkkk berbalik pada tajuk di atas, apa yang aya amalkan untuk dapatka...

Post has attachment
🌸 JOM FLAWLESS KAN KULIT TANPA SKINCARE 🌸
Assalamualaikum... hari tu aya ada baca tips kulit flawless tanpa susah2 nk beli skincare..jom amalkan..aya dah cuba tips ni memangg bestttt.muka rasa lembutt gebus jee.. ni aya share dan paste tips ni..dapat dari FB. 🌸 FLAWLESS KAN KULIT TANPA SKINCARE 🌸...

Post has attachment
i love ESP Shaklee! ^_^
Assalamualaikum..... jom sihat dan cantik dengan shaklee :) Tau tak dulu kulit saya sangat bermasalah..lepas habis spm jerawat naik mencanak2.. masa sekolah menengah tu zaman kegemilangan kulit muka lg.cewahh haha..time tu gebus je xde maslah..pencuci muka ...

Post has attachment
saya mommy to be! yeayy :)
Assalamualaikum :) alhamdulillah minggu ni dah masuk 17 weeks my pregnancy! hehe happy sangat..dah start rasa baby kick dgn smooth je..cepat saya rasa..mungkin sebab saya kurus..perut xde lemaks sgt..so cepat rasa hehe. alhamdulillah sepanjang pregnant ni s...

Post has attachment
Nak share pengalaman saya amalkan Dwi Dara Collagen Complex
Assalamualaikum..hari ni nak cerita sikit pasal satu produk yg best ni..haha saya kan suka review produk2 yg saya consume..nak share lg dengan korang..pengalaman saya..benda bagus kena share..saya dah cuba almost 1 bulan..dan saya rasa produk ni sangat bagu...

Post has attachment
skincare baru saya setelah rehatkan muka dari sebarang produk
Assalamualaikum uols! yeayyy happy dan semangat berkobar2 nii..hihi i ada new baby boo sekarang..iaitu pencuci muka baru..ekeke setelah berbulan rest muka dari sebarang produk..sebab kesan pakai produk yg ada merkuri..hurm sumpah stress..tanda2 stop produk ...

Post has attachment
help me! :'(
siapa tau cara untuk bukak balik akaun nuffnang? dah lama x bukak.pelik betol emel yg saya guna tu dia ckp x valid.bila sy nk reset password x boleh.dan bila sy bukak akaun nuffnang baru x dapat nk link kan dgn blog ni sebab dah ada link dgn akaun nuffnang ...

Post has attachment
Ayam Goreng Kunyit
Bahan-bahan ( 4-5 orang makan. ) 5 keping dada ayam dipotong2 kecil. 3 urat kacang panjang di potong ikut suka. 2 batang baby corn. 1 biji bawang besar dihiris melintang. 3 ulas bawang putih di titik. 1 biji cili merah di mayang. 1 biji cili hijau di mayang...

Post has attachment
klik! klik! klik! kihkih
huwaaaaaaaaa sedih laaa tgk nuffnang sendirii..uols help me! hukhuk..sedih  tak habis lg lupa pasword dan emel nuffnnag lamaaa. klik2 laa tabung nuffnang iols.. T_____________________________T

Post has attachment
tercari-cari loose powder yang best? sudah tentulah loose powder 3w clinic!
pakai bedak dodo :) assalam saya nk up lagi entry bedak fav saya bertahun2 lamanya ni..memang bestt utk kulit sensitif sgt2 digalakkan..sebab kulit sensitif dan bermasalah please  bedak compaq x sesuai dgn korang sebab menyumbat pori! pakai loose powder.ada...
Wait while more posts are being loaded