Profile cover photo
Profile photo
KB Computer Services
About
Posts

Kleine onderbrekingen bij gebruik van KBCS.EU.

Afgelopen weekend kregen we geen emails meer binnen vanwege een volle schijf. Dat probleem werd veroorzaakt door backups die de schijf vol hadden gezet.

Dat was dus snel op te lossen, maar een maatregel om tijdig een melding te krijgen dat de schijf vol loopt was wel nodig. Die is nu aan onze website toegevoegd (u merkt er niets van), maar we krijgen nu vroegtijdig (hopelijk vroeg genoeg) een melding via de email.

Helaas is tijdens het toevoegen van die controle de site wel even onbereikbaar geweest. Dat zou nu opgelost moeten zijn, maar in ieder geval excuses voor het ongemak.
Add a comment...

Nog eentje op herhaling.

Vandaag kwam er een klant, die weer wat lichter gemaakt was.

De klant had donderdag avond een probleem gemeld op internet met telefoon-nummer erbij.

Het gevolg was een telefoontje vanochtend van 'microsoft' voor gratis ondersteuning. Die gratis hulp werd als snel 10 euro. De persoon aan de telefoon hielp de klant met overboeken en dat tientje werd al snel enkele honderden euro's. Of de bank dat geld nog terug kan halen valt te betwijfelen.

Uiteraard was dit niet microsoft, die belde, maar iemand die snel geld wilde verdienen en alle benodigde informatie op een presenteerblaadje kreeg aangeboden.

Dus vermeld geen telefoon-nummer en/of email adres online, zodat ondersteuning alleen daar kan gebeuren, waar je je probleem hebt geplaatst.

En wat nog veel belangrijker is zijn 2 dingen.

1) Goedgelovigheid = Het klinkt allemaal zo betrouwbaar en correct, maar zoals al snel bleek, was dat niet het geval. Wees WANTROUWIG in dit soort situtaties, beter voorkomen als genezen toch.

2) Wie geef je toegang tot je bank-rekening ? Toch zeker geen wild-vreemde persoon, wiens enige bewijs van betrouwbaarheid is dat hij bij bedrijf X zou werken. Zelfs al zou dat zo zijn, dan nog geen reden om hun toegang tot je bank-rekening te geven (via telebankieren). Zelfs je eigen bank moet je niet vertrouwen (zeggen ze zelf) bij telefonisch contact.

Dus geef niemand toegang tot je computer via in het algeemeen TEAMVIEWER (goed programma, wat hiervoor MISBRUIKT wordt). Zie je dat ze dit programma willen installeren of hebben ge-installeerd, verbreek dan de telefonische verbinding en zet je computer uit (meestal te bereiken door MINIMAAL 10 seconden op de AAN/UIT schakelaar te drukken). Indien mogelijk, ook de internet verbinding verbreken.

Vraagt men om toegang tot je BANK-rekening of andere zaken, waarbij INGELOGD moet worden, verbreek ook weer de telefonische verbinding en zet je computer uit + verbreek de internet verbinding.

Weet je niets anders te verzinnen, trek dan gewoon de stekker uit je desktop computer EN haal de netwerkkabel uit de pc/laptop EN zet je modem en router en/of switches uit.
Add a comment...

Al eerder gemeld, maar nog even op herhaling.

INTEL CPU's zijn schaars en de prijzen zijn aan het stijgen (niet bij INTEL zelf), maar door de schaarste wordt de prijs opgedreven. De schaarste zal waarschijnlijk pas in de loop van 2019 (ja, volgend jaar dus) worden ingelopen.

Stel je aankoop dus niet te lang uit, de prijzen zullen de komende maanden naar verwachting nog fors stijgen.
Add a comment...

Het is weer donderdag en dus dan zijn er de weekend-deals.

Geen ingewikkelde regels voor onze kortingen, gewoon 12% op het gehele assortiment aan de kassa (zowel in de winkel als op de webshop).

Let er wel op, in de prijzen op de webshop is de korting al verwerkt.
Add a comment...

Het weekend is weer voorbij, de nieuwe weekend deals zijn er pas weer op donderdag. Maar niet getreurd, op maandag, dinsdag en woensdag is er al gratis verzending vanaf 40 euro incl. BTW.
Add a comment...

Op dit moment is er wat schaarste op INTEL CPU's. De prijzen stijgen dan ook. We hebben nog wat CPU's tegen oudere prijzen liggen, dus dat is extra voordelig, zeker in combinatie met de SEPTEMBER WEEKEND DEALS.
Add a comment...

Het beeldscherm van je laptop is defect of beschadigd ?

Je bent de adaptor van je laptop kwijt of is defect ?

Wij kunnen die problemen snel oplossen voor je door je scherm te vervangen, indien op voorraad - vaak nog dezelfde dag.

En met een ruim assortiment adaptors is het adaptor probleem onmiddellijk oplossen voor de meeste laptops.

Breng je je laptop mee, dan controleren we gratis of de vervangende adaptor ook daadwerkelijk de juiste is, er zijn duizenden adaptors met veel verschillende pluggen.

Wij kunnen ook accu's en toetsenborden leveren voor vrijwel elke laptop.

En vergeet natuurlijk niet de SSD upgrade, nu al mogelijk vanaf 85 euro voor de meeste laptops met windows 10.
Add a comment...

Er is weer een maand voorbij. De BACK TO SCHOOL aktie is dus afgelopen.

Maar de nieuwe aktie "WEEKEND DEALS" is weer begonnen en omdat we iedereen graag een lang weekend gunnen, loopt deze van donderdag t/m zondag op de website en in de winkel.

Op maandag, dinsdag en woensdag is de verzending voor onze online klanten al gratis vanaf 40 euro ipv 100 euro. Toch een verschil van 6 euro op uw online bestelling.
Add a comment...

Vandaag in prijs verlaagd ...

Bijna alle laptop adaptors en laptop accu's.

Wij kunnen voor vrijwel elke laptop de juiste adaptor en/of accu leveren.

Ook kunnen wij het scherm en het toetsenbord van heel veel laptops vervangen als die beschadigd is.

Dus ook voor LAPTOPS is het JUISTE adres...
Add a comment...

U hebt nog tot vrijdag om te profiteren van onze BACK TO SCHOOL aktie.

Dus sla nog snel uw slag, voordat u die mooie voordeel mis loopt.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded