Profile

Cover photo
Kawulo Alit
Attends sma 1 sleman
Lives in Magelang, Jawa Tengah, Indonesia
12 followers|19,772 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Kawulo Alit

Shared publicly  - 
 
Ana sawijining omah gedheg kang wis reyot ing pinggir ndeso. Omah iku mung dinggoni wong loro, mbok Sarmini lan anake sing sinom jenenge Ghana. Mbok Sarmini wes tuwa umure, 60 taun lan jaka anak siji-...
1
Add a comment...
Education
  • sma 1 sleman
    present
Basic Information
Gender
Male
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Magelang, Jawa Tengah, Indonesia