Profile cover photo
Profile photo
Einnya Ahmad
About
Posts

Post has attachment
For those who love adventurous and height fear

Post has attachment
District 21
Assalammualaikum W.B.T, Kali ini nak update berkenaan District 21 . KENAPA? because it is really recommended for those who have ACROPHOBIA Sebab-sebab kena DATANG P MAI P TENGOK P USYA P MANA, P DISTRICT 21 : 1) Permainan yang terlampau best 2) Tak burn muk...

Post has attachment
Welcome to the UiTM Puncak Alam.
Assalammualaikum W.B.T , Kepada adik2, hakak2, habang2 serta junior sekalian, Uyuuuuu. Selamat datang ke UiTM Puncak Alam. Apa yang BEST dekat sini? ENTAH ! ahahahahha. 1) Nak sado ? Jangan risau, UiTM ada gym luar dan dalam yg mengasingkan lelaki dan perem...

Post has attachment
**
Assalammualaikum
W.B.T Dah
berhabuk dah blog ni. Hurhur. Sebenarnya sis nak cerita yg finally sis dah
graduated in Diploma in Accountancy. Alhamdulillah konvo bulan Nov 2015 dan
sekarang akan memasuki semester yg ke-5 (Bachelor in Accountancy) , result seme...

Post has attachment

Post has attachment
Sis nak bagitahu ni
Bismillahirr ahmanirrahim.. Lama sangat sis tak update blog ini. berhabuk dah blog sis ni. Alhamdulillah sekarang ni sis tinggal tunggu convocation dengan result nak masuk ke degree. Tipu lah kalau sis cakap sis tak cuak ke apa. Sekarang ini pon sis buat pa...

Post has attachment
ohh my . have you seen this video? lets check it out

Post has attachment
who loves food? lets click this link to know more ..

Post has attachment

Post has attachment
Rezeki itu kan sebenarnya ...
Bismillahirrahmanirrahim.. Rezeki itu sebenarnyaa.. Adik, kawan2 rezeki itu sebenarnya ada kat mana2. Bicara tentang rezeki belajar , nak focus untuk yang berjaya sambung
belajar dengan yang decide untuk kerja. Bila cakap tentang Berjaya sambung belajar ter...
Wait while more posts are being loaded